Spor
  • 17.2.2005 00:08

ZARAGOZA TEKNİK DİREKTÖRÜ VICTOR MUNOZ : "FENERBAHÇE'Yİ YENMEYE GELDİK"

KEMAL ÇOLAK - MAHMUT PORTAKAL
İSTANBUL  - Real Zaragoza Teknik Direktörü Victor Munoz, Fenerbahçe'nin kendi sahasında iyi oynayan bir ekip olduğunu belirterek, "Fenerbahçe kendi sahasında yenilmiyor. Fenerbahçe'nin bu şansını kırıp, yenmeye geldik" dedi.


Real Zaragoza Teknik Direktörü Victor Munoz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan antrenman sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe'yi yenmeye geldiklerini belirten Munoz, "Her 2 takımda da çok iyi futbolcular var. Maçın bir şov haline dönüşmesi ve seyircilerin de stattan mutlu bir şekilde ayrılmasını diliyorum. Fenerbahçe, kendi sahasında seyircisinin de desteğiyle atak bir futbol sergileyecektir. Biz de buna göre önlemlerimizi alacağız. Fenerbahçe, kendi sahasında iyi oynuyor. Biz bu şanslarını kırıp, yenmeye geldik" diye konuştu.


Fenerbahçe'yi küçümseyen ifadeler kullanmadığını belirten Munoz, "Fenerbahçe'yi çok takdir ediyorum. Liginde ilk sırada. Her oyuncusu bir yıldız. Dileğimiz, çok iyi bir maç olması ve dostluk içinde bitmesidir. Yapacağımız iki maç çok önemli. Kazanan tabiiki ilerleyecek. Rakibimiz de biz de üst turları hedefliyoruz. Bu kupada mücadele eden, Fenerbahçe gibi Şampiyonlar Ligi'nden gelmiş çok güçlü ekipler var. Kolay değil. 8 takım kalmadan önce bir şey söylemek mümkün değil" ifadelerini kullandı. Real Zaragoza'nın Türkiye'de fazla tanınmadığını, ancak Avrupa'da 2 kupa sahibi olduklarını ifade eden Munoz, Alvaro'nun sakatlığının düzeldiğini ve yarın takımdaki yerini alacağını sözlerine ekledi.


Bu arada Real Zaragoza, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:07

İLGİLİ HABERLER