Spor
  • 30.11.2011 00:54

ZAZA : HERKESİN ÖNÜNE GEÇTİM BİR TEK KOÇ MAHMUDİ'NİN ÖNÜNE GEÇEMEDİM

Türkiye'de oynadığı dönemdeki Galatasaray ile şimdiki Galatasaray arasında inanılmaz bir fark olduğunu söyleyen Zaza, "Bu da gerçekten büyük bir olay. Euroleague'de en iyi 16 takım arasına giriyorsanız zaten ne olacağı belli olmaz. Galatasaray'ın büyük bir seyirci avantajı da var. Burada oynadığımızda 5'e 5 değil, 8'e 5 oynuyor gibiyiz" diye konuştu.

NTV Spor ekranlarında yayınlanan Eurobasket Programı'na özel açıklamalarda bulunan Zaza Paçulia, Galatasaray Medical Park günlerini değerlendirdi.

NTV Spor ekranlarında yayınlanan Eurobasket Programı'na özel açıklamalarda bulunan Zaza Paçulia, Galatasaray Medical Park günlerini değerlendirdi.

Galatasaray Basketbol Takımı'nın eskiye göre daha iddialı bir takım haline geldiğini ifade eden Zaza Pachulia, "Her şey çok güzeldi. Zaten iyi bir takıma geldim. Galatasaray, benim eskiden hatırladığım Galatasaray gibi değildi. O zaman daha alt sıralardaydı. Şimdi ise basketbol seviyesi yükseldi ve hakikaten başarılı bir takım oldu basketboldu. Her şey yönetimden ve antrenörlerden başladı. Buarada herkes işini iyi yapıyor" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Euroleague'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen oldukça başarılı olduğunu ifade eden Zaza, "Artık Galatasaray'ın hedefi, her sene Euroleague'de oynamak olmalı. Tabii ki hemen başarı gelmez ama şu anda Galatasaray, Top 16'ya çok yakın. Bu da gerçekten büyük bir olay. Euroleague'de en iyi 16 takım arasına giriyorsanız zaten ne olacağı belli olmaz. Galatasaray'ın büyük bir seyirci avantajı da var. Burada oynadığımızda 5'e 5 değil, 8'e 5 oynuyor gibiyiz" diye konuştu.

NBA'de oynadığı takımlarda taraftarın en favori oyuncusu olduğunu ancak Galatasaray'da Oktay Mahmuti'nin önüne geçemediğini esprili bir şekilde ifade eden Zaza, "Burada 2-3 maç oynadım. Yüzde yüz formda değilim ama oynadığım maçlarda Zaza gibi oynadım ve yüreğimi ortaya koydum. 8 senedir NBA'de oynuyorum. Tüm oynadığım takımlarda, taraftarın en favori oyuncusuydum. Ancak burada Koç Oktay Mahmuti'yi geçemedim. Koç burada çok popüler durumda. Ama biraz daha burada kalsam, belki onu da geçebilirdim" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER