Spor
  • 31.5.2006 01:04

ZE ROBERTO'DAN G.SARAY'A İYİ HABER

Lauren Robert'i ülkesine gönderen Galatasaray yönetimi, sol kanattaki açığı Brezilyalı Ze Roberto ile dolduracak. Süper Sambacı'yla yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

***
Hedef Ze Roberto

Galatasaray'da yönetim, sol açık için Gerets'in ısrarla istediği Sambacı'nın işini bitirmek üzere kolları sıvadı. Ön liberoya düşünülen Gravesen'i, Başkan Özhan Canaydın, İstanbul'a davet etti..

Gerets çok üzüldü
Galatasaray'da sol harekatı. Sarı-Kırmızılılar'da Teknik Direktör Gerets, çok istediği Laurent Robert'in transferinin gerçekleşmemesine çok üzüldü. Bunun üzerine yönetim, Belçikalı hocanın listesinde ikinci sırada yer alan Ze Roberto'nun işini bitirmek için kolları sıvadı. Bunun için kesenin ağzı iyice açılacak.

Görüşmeler başladı
Takımdaki sol kanat sıkıntısını bitirmekte kararlı olan Galatasaraylı yöneticiler, Ze Roberto'nun işini bitirmek için görüşmelere başladılar. Cimbom'un önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle, ünlü Sambacı'nın transfere sıcak baktığı ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Zikos, Monaco'da kaldı
Bu arada ön libero arayışları da sürüyor. Yönetimin, ısrarla almayı istediği Gravesen'i eşi ile birlikte, İstanbul'u gezmeleri için davet ettiği öğrenildi. Öte yandan gündemdeki oyunculardan Zikos, Monaco'da kalmak istediğini açıkladı. G.Saray'ın teklifini doğrulayan Yunan oyuncu, "Burada mutluyum. Gitmek istemiyorum" dedi.



Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER