Yaşam
  • 30.4.2015 16:13

Zehra Avşar'ın cezası belli oldu

Zehra Çilingiroğlu, annesinin Ayvalık'ta olmasını fırsat bilerek, ailesinden gizlice gece kulübüne gitmiş ve basın mensuplarına yakalanmıştı. Kaya Çilingiroğlu, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve Zehra'ya ne ceza verdiğini açıkladı.

Çilingiroğlu şöyle konuştu:

"ARABA ALACAKTIM, ALMAYACAĞIM"

Fotoğraflardaki araba Zehra'nın değil. Zehra'nın arabası yok ki; ehliyeti olmayan insanın arabası mı olur. Bu olay Zehra'ya pahalıya patladı. Zehra üniversite sınavlarına girecek ve avukat olmak istiyor. Ona ehliyetini aldıktan sonra güzel bir hediye alacaktım. Onu yapmayacağım. Bundan sonra evde olacak ve annesi olmadığında da bende kalacak. Oturdukları sitenin yönetimiyle de görüşeceğim. Daha önce de görüşmüştüm. Gece çıkarsa bana haber versinler diye.

"ZEHRA'YA GEL BENDE KAL DEDİM"

18 yaş altındaki çocuklar devamlı içki satılan mekanlarda, bu anlamda bir denetim problemi var. Zehra'nın dün yaşadığı olay buna önayak olacak. Her şerde bir hayır vardır. Ben de geçmişte çok gezdim, çok dolaştım. Ama şimdi bizim gezdiğimiz bir dönem gibi bir dönem yok. Bizim büyük bir hatamız var. Biliyorsunuz ki Hülya'dan ayrı yaşıyorum. Hülya seyahate gitti. Zehra'ya da "Gel bende kal" dedim, "Düzenim bozulmasın baba" dedi ve evde olacağını söyledi. En son konuştuğumuzda saat 20.00 civarıydı. Benimle konuştuktan sonra da gece dışarı çıkmış.
 

"ÇOCUKLARDAN BİRİ HELİN'İN ARKADAŞI"

Fotoğraflarda Zehra ile birlikte görüntülenen çocuklardan biri Helin'in arkadaşı. Birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram'da gördüm. Ünlü bir ailenin çocuğunun kuralları yıkması gibi bir şey söz konusu değil. Teftiş anında yakalanma olursa o bar önce 6 ay, sonra tamamen kapatılmalı. Zehra geçen yaz Reina'ya gitti. Reina'nın sahibi beni aradı ve "N'apayım?" dedi. Şoförü gönderip Zehra'yı aldıracağımı söyledim.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER