Yaşam
  • 30.3.2019 02:30

Zerrin Özer meçhul sevgilisiyle evleniyor

Zerrin Özer evleniyor! Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre, şarkıcı Zerrin Özer nikâh masasına oturuyor... Şarkıcı Zerrin Özer, '2. Sayfa'ya özel açıklamalarda bulundu. Uzun zamandır birisiyle görüştüğünü söyleyen Zerrin Özer, ''Yakında nikâh masasına oturacağım'' dedi.

İşte Zerrin Özer’in açıklamalarından satır başları:

''Hayata sımsıkı sarıldım. Bir dönem hayatı boş vermişlik vardı, sıkıntılarım vardı. Ama bir şekilde insan yaşadıklarını analiz ediyor ve doğru olana karar veriyor. Artık her şeye olduğu gibi bakıyorum.

Bir süre kendimi soyutladım. Ben hayatımda kimseyi üzmemeye çalıştım ama insanlar beni çok fazla yordu. Benim için 'çok iyi sanatçı' değil de 'çok iyi insandı' desinler bu yeter.

İlk kez açıklıyorum bunu… Çok yakında duyarsınız güzel haberleri. Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda… İki seneye yaklaşıyor ilişkimiz başlayalı… Sevgilim bizim camiadan değil.

Bana çok güzel bakıyor, bebek gibi… Kalbimin ve yolumun yoldaşı diyebilirim. Aşığım kendisine… Evlilik teklifini kabul ettim. Birkaç ay içinde de nikâh masasına oturacağız…''

 

Güncellenme Tarihi : 30.3.2019 02:35

İLGİLİ HABERLER