Spor
  • 28.6.2014 09:52

Zico, "Fenerbahçe'ye hayır diyemem"

Zico oynanan 2014 Dünya Kupası'ndan, Fenerbahçe’ye kadar birçok konuda değerlendirmeler yaptı.

Zico ilk olarak 2002’de ki kupa şampiyonluğunu ve bu yıl Brezilya’nın şampiyonluk şansını değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: "2002’deki milli takımımız Rivaldolu, Ronaldolu, Ronaldinholu son dünya kupasını kazandığımız dönem güçlü bir takıma sahiptik. Brezilya’nın şampiyon olma şansını %85 olarak görüyorum. Yine çok önemli oyunculara sahibiz turnuva ilerledikçe bence milli takımın gerçek gücünü görmeye başlayacağız."

NEYMAR DÜNYANIN SAYILI YILDIZLARINDAN

Deneyimli teknik adam Neymar içinse; "Hem milli takım hem de oynadığı kulüp için giderek performansını artırıyor, yeteneklerini de artırıyor, dünyada sayılı yıldızlardan biri" dedi.
Zico bu yıl ki dünya kupası finalinin Brezilya-Hollanda arasında oynanma ihtimali içinse çok keyifli olabileceğini ifade etti.

Zico, şöyle konuştu: "Bir tarafta Brezilya-Almanya diğer tarafta ise Hollanda-Arjantin favori. Bu nedenle finalin adı Brezilya-Hollanda olabilir. Bu adaylar arasında Hollanda olma şansını bende yüksek görüyorum ama Arjantin-Brezilya finali de çok keyifli olurdu. Her iki ülkede dünya futboluna çok büyük isimler kazandırdı. Arjantin Messi, Maradona, Brezilya’da ise Ronaldo, Pele gibi isimleri kazandırdı."

FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELSE ‘ HAYIR’ DEMEM…

Zico eski takımı Fenerbahçe hakkında da ‘Fenerbahçeyi tekrar çalıştırmanın içinden geçtiğini ancak ortada böyle bir şey olmadığını söyledi. Resmi bir teklif gelirse ’hayır’ demek için hiçbir sebebinin olmadığını söyledi.

Fenerbahçe ile ayrıldığı döneme ilişkin olarak kimseye kırgın olmadığını söyleyen Zico içinde halen sarı-lacivertli camiaya karşı sevgisinin olduğunu, giderken de çok güzel duygular içerisinde ayrıldığını söyledi.

Zico röportaj sonunda kendisine hediye edilen Arda Turan’ın imzalı formasını aldıktan sonra teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:49

İLGİLİ HABERLER