Spor
  • 2.10.2008 03:37

'ZİCO'YU ÇOK ARIYORUZ!..'

Aragones'le ligde ve Avrupa'da dökülen Fener'de futbolcular, Zico'yu aradıklarını söyledi. Futbolcular, Brezilyalı hocanın gidişiyle takımdaki sıcaklığın kaybolduğuna işaret etti. Brezilyalı hocanın zamanında ağabey-kardeş ilişkisi içersinde olduklarını söyleyen oyuncuların, "O dönemdeki sıcak ortamımız kayboldu. Şimdi Aragones ile birlikte adeta makineye döndük" diye dert yandıkları öğrenildi.
Hem Süper Lig'de, hem de Avrupa kupalarında bir türlü beklenen performansı sergilemeyen F.Bahçe'de başarısızlığın nedeni ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli futbolcuların büyük bir çoğunluğu adeta ağız birliği etmişcesine, "Zico'yu mumla arıyoruz" derken, "Onun kıymetini bilemedik. Zico'nun döneminde adeta bir aile gibiydik. Ancak Aragones'le birlikte adeta hepimiz bir makineye döndük" dedikleri öğrenildi.
Luxemburgo ile görüşülüyor
Futbolun bir hava işi olduğunu da belirten futbolcular, "Zico'nun samimi tavırları, iyi niyetli yaklaşımı ve ağabey- kardeş ilişkileri içersinde bu havayı geçen sezon yakaladık. Bunun sonucunda da başarıya ulaştık. Ancak Aragones ile birlikte bu hava kayboldu. Samandıra'ya istemeyerek geliyoruz" ifadesini kullandılar. Bu arada Aragones'in yerine düşünülen Lüxemburgo ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER