Spor
  • 25.6.2014 12:28

Zidane takımını buldu

Fransız efsane futbolcu Zinedine Zidane, önümüzdeki sezon ilk kez bir takımın başına geçmeye hazırlanıyor. Real Madrid’de Carlo Ancelotti’nin yardımcısı olarak görev yapan Zidane, Castilla’nın başına geçecek.

Real Madrid’in pilot takımı olan Castilla’da teknik direktör olarak görev yapacak olan Zidane, burada tecrübe kazanacak. Başkan Florentino Perez’in gelecekte Real Madrid’in başına geçirmeyi planladığı Zizou, kendisine yapılan teklifi kabul etti.

Madrid ekibinin altyapısında yetişen futbolcuların forma giydiği Castilla’da hem deneyim kazanması hem de geleceğin Real Madrid’ini kurması beklenen Zidane, Perez’in uzun yıllardır “Takımda efsane olmuş birini teknik direktör yapma” planının bir parçası olacak.
 

İspanya’da Barcelona ve Atletico Madrid’in uyguladığı ve başarıya ulaşan bu sistemi benimseyen Perez, Zidane ile yaptığı görüşmede, bu planından bahsettiği, Fransız efsanenin de projeye sıcak baktığı öğrenildi.

Avrupa’nın birçok ekibinden teklif alan Zidane’ın takım çalıştırma arzusunu bilen Perez, yaptığı teklif ile efsane ismi Real Madrid bünyesinde tutarak, bir ya da iki yıl sonra takımın başına geçirmeyi planlıyor.
 

 

Amkspor.com

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER