Spor
  • 30.3.2015 02:32

Zinedine Zidane hayalini açıkladı

Fransız futbol efsanesi Zidane, bir gün Fransa'nın başında maça çıkmanın en büyük hayali olduğunu söyledi. Zidane PSG'nin başına geçmek ister misin sorusunu da içtenlikle yanıtladı.

Bugün oynanan Fransa - Danimarka hazırlık maçı öncesi maçın yayıncı kuruluşu Canal + muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Zizou, bir gün hedefinin Fransa Milli Takımı'nı çalıştırmak olduğunu söyledi. Real Madrid'in B takımını çalıştırarak teknik direktörlük kariyerine ilk adımı atan Zidane, kendisine PSG'nin başına geçmek isteyip istemediği sorusuna da açık yüreklilikle cevap verdi.

Paris Saint-Germain'e gitmek ister mi? 
Fransız teknik direktör, "Ben şu an bu konuda bir beyan veremem. Çünkü Paris Saint-Germain'in bir teknik direktörü var. Laurent Blanc, şu an işinde oldukça başarılı da. Biliyorsunuz ben Marsiyalıyım. Ancak şunu da belirtmem gerek: Bu sadece Marsilya'da çalışacağım anlamına gelmez. Ben teknik direktörlük kariyerim için kendime engeller koymak istemiyorum. Asla, 'asla' demek istemiyorum. Marsilyalı olduğum için 'Paris'te çalışmam' diyemem. Oyuncu olsam farklı olabilirdi ama teknik direktörlükte bu tamamen önüme çıkacak seçeneklerle ilgili bir durum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:19

İLGİLİ HABERLER