Spor
  • 29.4.2007 17:41

ZİYA DOĞAN YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!..

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON  - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, önümüzdeki sezonun programı için bir an önce harekete geçmeleri gerektiğini söyledi.


Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, moral olarak kupa maçından çok etkilendiklerini belirterek, "Kupayı çok istiyorduk. Buna şartlanmıştık. Turu geçen taraf olarak Antalyaspor karşısında da 3 puan almak istiyorduk. Ama bu böyle olmadı. Antalyaspor maçı moral açısından iyi oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.


Gelecek sezonun programını yönetim kurulu ile henüz konuşmadıklarını anlatan Doğan, "Trabzonspor olarak ikinci yarının en çok puan toplayan takımından biriyiz. Sakatlıklar ve şanssızlıklara rağmen Trabzonspor ikinci yarı en çok puan toplayan takım oldu" diye konuştu.


Başkan Nuri Albayrak ile İstanbul'da bir görüşme yapacağını anlatan Doğan, şöyle konuştu: "Yönetim kurulu ile görüşüp gelecek sezonla ilgili bir program belirleyeceğimizi sanıyorum. Gelecek sezonla ilgili bir an önce harekete geçmek zorundayız. Trabzonspor ligin sonuna doğru ağır hareket ettiği için kaybediyor. Erken hareket etmemiz gerekiyor."


Ziya Doğan, ismini vermek istemediği bir oyuncu ile gelecek sezon için anlaştıklarını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor olarak şu ana kadar bir oyuncu ile anlaştık. Diğer ismi geçen oyuncular gerçeği yansıtmıyor. Transferlerle ilgili gelişmeleri zamanı geldiği zaman kamuoyu ile paylaşacağız."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER