Ekonomi
  • 31.1.2020 15:26

Zula Altın PlaySultan’dan Satın Alınır

Zula, 2016 tarafında piyasaya sürülen bir Türk MMOFPS oyunudur. Oyun Türkiye dışında Brezilya gibi ülkelerde de yayınlanmıştır.

 Zula Oyun Parası

 Zula'da kullanılan sanal para, Zula Altın'dır. Bu para ile kutular açılabilmekte, yeni silahları alınabilmekte, oyuncunun ekipmanları da güçlendirilebilmektedir. Zula altın sayesinde oyuncular Zula'da kısa sürede çok ciddi bir ilerleme kaydedebilme şansına sahiptirler. Zula altın fiyatları seçilen pakete göre değişiklik gösterebilmektedir. Sunduğumuz hizmetlerde sizleri de düşünüyor, buna göre hareket ediyoruz. Sizler de PlaySultan ‘dan Zula altın satın al işlemi gerçekleştirip Zula’da çok ciddi bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Seslendirmeler ve Grafikleriyle Zula

 Zula, yayınlandığı günden bu güne kadar birçok oyuncuyu çatılarında toplamıştır. Gerek grafikleri, gerekse de Türkçe seslendirmeleri ile çok oynanan bir oyun olmuştur. Özellikle dikkat çeken seslendirmeler, oyunun havasını çok iyi yansıtmaktadır. Seslendirmeler ünlü Türk seslendirmeler tarafından özenle yapılmakta, oyunun bir Türk oyunu olduğunu her yerinden hissettirmektedir.

Son moda grafikleri ile de dikkat çeken oyunda, grafikler bilgisayarın performansına bağlı olarak düzenlenebilmektedir. Eski bilgisayarlarda da sorunsuz çalışan Zula, çok iyi bir optimizasyona sahiptir. Her yaştan oyuncu kitlesine sahip olan Zula, Türk oyunları arasında özel bir yere sahiptir. Oyunun geçtiğimiz günlerde mobil sürümü de çıkışını yapmıştır. Bu sayede bilgisayarlar üzerinden oynanan oyun, mobil platformlara da taşınmıştır.

Zula Haritaları ve Türk Silahları

 Zula, yayınladığı Türkiye'nin çeşitli bölgelerden haritalarıyla da oldukça dikkat çekmektedir. Üsküdar Sokakları, Safranbolu, Nemrut, Trabzon Uzungöl gibi haritalarıyla çeşitli yerlerden haritaları oyun sevenlerle buluşturmuştur.

Bu haritaların dışında Çanakkale haritası da oyundaki dikkat çeken haritalardan biridir. Zula, tarihi yerlerden haritaları oyuncularla buluşturmakta, insanların tarihini öğrenmelerine yardımcı olmuştur. Aynı zamanda oyun sevenlere kendi yörelerini görmelerini sağlamakta ve sokaklardaki Türkçe yazılar ile oyuncuya yalnız olmadığını hissettirmektedir.

Bütün bu haritaların dışında dünyadan da haritalar sunan Zula; Paris, Tahran gibi haritalarla da dünyanın çeşitli yerlerinden manzaraları oyuncularına ağırlamaktadır. Favela haritasıyla Brezilya'nın sokaklarını oyun sevenlere yansıtan Zula, İnternet Kafe haritasıyla da Türkiye'de çok sık görülen yerleri oyuncularına sunmaktadır. Ayrıca Zulada Türk silahları da yer almaktadır. Bora 12 gibi dikkat çeken Türk silahlarını oyununun da yer veren Zula, bu silahların dünya çapında ün kazanmasına da yardımcı olmaktadır.

Oyuncu Sayısı

 Oyunda önceden belirlenmiş bir oyuncu sayısı genişliği bulunmamaktadır. Oyuncuların daha çok rağbet ettiği saatlerde sunucular genişletilmekte, daha fazla oyun sevenin Zula'yı oynanmasına fırsat sunulmaktadır. Sunucular Türkiye'de yer aldığı için de ping sorunlarını en aza indirilmektedir.

Zula Nasıl Oynanır?

 Oyuna girmek için öncelikle kayıt olmak gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra oyun dosyaları indirilir ve giriş yapılır. Oyuna girdikten sonra bir sunucu seçilir. Oyuncu kendine göre ekipmanları seçer ve bir odayı seçip oyuna başlar. Klasik yön tuşlarıyla oyuna başlanır. Amaç, rakibi öldürmek ve takıma puan kazandırmaktır. Ölüm Maçı, Sancak Savaşı gibi farklı oyun modları denenebilir. Ayrıca yeni gelen Rekabetçi modunda klasmana göre rakipler gelmekte, eğlence en yükseğe çıkmaktadır.

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 15:32

İLGİLİ HABERLER