Gündem
  • 30.4.2013 09:29

“11 kişilik takımda bana 80 numarayı vermişsiniz”

MEHMET DEMİR
ANKARA -
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Bahçeli’ye, üzerinde isminin yazdığı ve memleketi Osmaniye’nin plakası olan 80 numaralı forma hediye edildi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret etti. Devlet Bahçeli, Gölbaşı'nda bir yapı malzemeleri mağazasının açışına katıldıktan sonra Gölbaşı Belediyesi’ne geldi. Devlet Bahçeli’ye memleketi Osmaniye’nin plakası olan 80 numaralı ve adının yazılı olduğu forma, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Gölbaşı Belediyespor Kulubü Başkanı Ersin Pehlivan tarafından hediye edildi. Hediye edilen formayı alan Devlet Bahçeli, “11 kişilik takımda bana 80 numarayı vermişsiniz” dedi.
Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan da, Devlet Bahçeli’nin sözleri üzerine “Sayın Genel Başkanım, yeni sistemde artık futbolcular memleketinin plaka numaralarını kullanıyor. Biz de sizin memleketiniz Osmaniye'nin plakasını yazdık” dedi. Ersin Pehlivan, Genel Başkan Bahçeli’yi 30 Nisan 2013 Salı günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Ostimspor ile oynayacağı BAL Ligine yükselme maçına davet etti.

“4 YILDA BÜYÜK HİZMETLER”
Bu arada MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaretinde Gölbaşı Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler sinevizyon gösterisiyle anlatıldı. Başkan Yakup Odabaşı, daha sonra Gölbaşı Belediyesi'nin projelerini anlattı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediyesi'nin 4 yıllık hizmetlerinin takdire şayan olduğuna belirterek, “Başkanımız Yakup Odabaşı Bey, Gölbaşı’na çok büyük hizmetler vermiştir” dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER