Sağlık
  • 20.11.2022 17:24

“Hayatımızda böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık”

Litvanya'da bir hastanede gerçekleşen olay görenleri şoke etti. Doktorları bile şaşkına çeviren olayda bir hastanın midesinden kilolarca metal cisim çıktı. Karın ağrısı sebebiyle hastaneye giden hastanın ismi gizli tutulurken tüm gerçekleri röntgen filmi ortaya çıkardı. Doktorlar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını ifade etti.

Hasta hakları gereği ismi gizli tutulan bir hasta şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Durumu oldukça kötü olan hastanın midesi için çekilen röntgen filmi sonrası tüm gerçekler ortaya çıktı. Karnından çıkanlar tam 10 cm boyutundayken operasyonu gerçekleştiren doktor "Hayatımızda böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık" ifadesini kullandı. İşte akılalmaz olayın detayları!

Litvanya'da bir bir adam şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Oldukça kötü durumdaki hastayı muayene eden ve röntgenini çeken doktorlar ise şoke edici gerçekle karşılaştı.

Kilolarca ve tam 10 cm! “Hayatımızda böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık”

Hasta hakları gereği ismi saklı tutulan erkek hastanın muayenesinde ve çekilen röntgen filmlerinde midesinde metal cisimler olduğu belirlendi., çektiği şiddetli ağrının sebebi de böylece anlaşılmış oldu.Adamın midesindeki metal cisimlerin bazılarının boyutu 10 santimdi. Operasyonun gerçekleştiği Klaipeda Hastanesi'nin baş cerrahı Algirdas Slepavicius, yerel medyaya yaptığı açıklamada şaşkınlığını gizleyemezken 'Hayatımızda böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık.' ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 20.11.2022 17:26

İLGİLİ HABERLER