Gündem
  • 7.9.2025 15:00

1 milyar dolarlık servetini hiç tanımadığı ve tanışmadığı ünlü futbolcu Neymar'a bıraktı

Tüm servetini Neymar'a bıraktı! Ne kan bağı ne tanışıklık...

Brezilya'da 31 yaşındaki ismi açıklanmayan bir iş adamı, vasiyetnamesiyle tüm mal varlığını dünyaca ünlü futbolcu Neymar'a bıraktı. Yaklaşık 1 milyar dolarlık miras, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Brezilya'da yaşayan 31 yaşındaki bir iş adamı, futbol dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre, iş adamı hazırladığı resmi vasiyetnameyle birlikte yaklaşık 6,1 milyar rand (yaklaşık 1 milyar ABD doları) değerindeki tüm servetini Neymar'a bıraktı.

Üstelik bu kişinin Neymar'la hiçbir kan bağı, kişisel ilişkisi ya da profesyonel bir bağlantısı dahi bulunmuyor.

 "NEYMAR'I KENDİMLE ÖZDEŞLEŞTİRİYORUM"

Henüz ismi açıklanmayan iş adamının, bu kararı tamamen duygusal nedenlerle aldığı ve Neymar'a büyük hayranlık duyduğu belirtildi. İş adamı açıklamasında;

"Neymar'ı seviyorum ve kendimi onunla çok özdeşleştiriyorum. Hayatımda birçok kez iftiraya uğradım. Neymar'ın babasıyla olan ilişkisi bana rahmetli babamı hatırlatıyor. Onda nadir bulunan insani değerler görüyorum." sözleriyle, mirasını neden Neymar'a bıraktığını paylaştı.

"HENÜZ RESMİ BİR EVRAK ELİMİZE ULAŞMADI"

12 Haziran 2025 tarihinde resmiyete döküldüğü bildirilen vasiyet, Brezilya'daki noter kayıtlarına geçti. Ancak Neymar'ın menajerlik ekibi tarafından, konuya dair herhangi bir resmi evrakın henüz kendilerine ulaşmadığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 7.9.2025 15:30

İLGİLİ HABERLER