Gündem
  • 2.11.2012 14:45

'10 kasımda yine direneceğiz!..'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de direndikleri gibi 10 Kasım’da da direneceklerini söyledi.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Keskin, 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de direndikleri gibi 10 Kasım’da da direneceklerini söyledi. Keskin, “Aynı tavırları sergileyeceğiz. Eğer 10 Kasım’da da vatandaşların iştirakini engelleyecek bir talimat, bir genelge gönderilirse Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri 30 Ağustos’ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi engelleri aşarak Mustafa Kemal’e gösterilmesi gereken saygının gereklerini yerine getirecektir" dedi.
Keskin, ardından CHP Mersin milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve partililer ile birlikte esnafı gezdi.

İHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:30

İLGİLİ HABERLER