Asayiş
  • 16.10.2008 17:00

10 YILLIK KOCASINI KOMANDO BIÇAĞIYLA SEVGİLİSİNE ÖLDÜRTMÜŞ

İSTANBUL - Kumkapı sahilinde yaklaşık 7 ay önce cesedi bulunan Suat Aktunç'un (31), eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 2 çocuğunun babası ve 10 yıllık eşini öldürtmekle suçlanan Fatma Aktunç ve cinayeti işlediği iddia edilen sevgilisi Abuzer Göktaş gözaltına alındı. Göktaş'ın aynı zamanda, komando bıçağıyla öldürdüğü Suat Aktunç'un arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
Evli ve 2 çocuk babası Suat Aktunç'un cesedinin yaklaşık 7 ay önce Kumkapı sahilinde karaya vurmasının ardından soruşturma başlatan polis, ceset üzerinden çıkan parayı göz önüne alarak olayın gasp amaçlı işlenmediğini belirledi. Bunun üzerine Aktunç'un ailesi ve yakın çevresini mercek altına alan polis ekipleri, korkunç cinayet planını ortaya çıkardı. İddiaya göre Fatma Aktunç, kocasının arkadaşı Abuzer Göktaş'la sevgiliydi. Suat Aktunç'un ilişkiyi öğrenmesi üzerine Fatma Aktunç ve Abuzer Göktaş cinayet
planı hazırladı. Planını gerçekleştiren Göktaş, arkadaşı Suat Aktunç'u komando bıçağıyla öldürerek denize attı. Polis tarafından kendilerine yardım ettiği ileri sürülen 3 kişiyle birlikte gözaltına alınan Fatma Aktunç ve Abuzer Göktaş, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının soruları üzerine olayı inkar eden Fatma Aktunç, adliyeye sevk edildiği sevgilisi ve diğer 3 kişi ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:20

İLGİLİ HABERLER