Asayiş
  • 27.2.2024 16:35

13 yaşındaki Abdullah’ın acı sonu: Sokak ortasında bıçaklandı!

Bursa'da ortaokul öğrencileri arasında kavga çıktı. 13 yaşındaki E.U., Abdullah A.'yı kalbi ve böbreğiyle çeşitli yerinden bıçakladı! Vahşet anları, cep telefonu kameraları ile kayda alındı. Hastaneye kaldırılan Abdullah A. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bursa’da 13 yaşındaki Abdullah’ın acı sonu: Sokak ortasında bıçaklandı!

Kan donduran olayın adresi Bursa'ydı. Pazar günü saat 15.00 sıralarında, Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi'nde yaşanan olayda, daha önceden kavgalı olan küçük yaştaki çocukların olduğu 2 grup, sokakta karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

Bursa’da 13 yaşındaki Abdullah’ın acı sonu: Sokak ortasında bıçaklandı!

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, E.U., Abdullah A.'yı kalbi ve böbreğiyle çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Abdullah A.'nın kanlar içinde kaldığı anlar, cep telefonu ile kayda alındı. Adı öğrenilemeyen 1 kişinin daha yaralandığı olay sonrası E.U ve arkadaşları kaçtı.

13 YAŞINDAKİ ABDULLAH KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yabancı uyruklu Abdullah A., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, E.U.'nun da aralarında olduğu 6 kişiyi, kısa sürede yakaladı.

Bursa’da 13 yaşındaki Abdullah’ın acı sonu: Sokak ortasında bıçaklandı!
Güncellenme Tarihi : 27.2.2024 16:39

İLGİLİ HABERLER