Asayiş
  • 27.2.2016 00:18

1.5 dakikada 50 bin TL'lik soygun

Olay Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisinde, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Gece saatlerinde telefon bayisi önüne gelen 4 hırsız, cam olan kapıyı kırarak içeriye girdikten sonra sadece 1.5 dakika içerisinde 50 bin TL değerinde telefon çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

BİR BUÇUK DAKİKADA 50 BİN TL'LİK TELEFON ÇALDILAR
Güvenlik kamarasına yansıyan hırsızlık anında mağazaya gelen maskeli 4 kişi, iş yerinin cam olan kapısını zorlayarak kırdıktan sonra 3 kişi hızlı içeriye giriyor. 1 kişinin kapıda gözcülük yaptığı hırsızlık anında, mağaza alarmının çalmasına rağmen 1.5 dakika içerisinde mağaza içerisindeki 50 bin TL değerindeki telefonları toplayan 3 hırsız hızla mağazadan çıkıyor. Mağazadan çıkan hırsızlar gözcülük yapan 1 kişiyi de yanlarına alarak koşarak ortadan kayboluyor.
Hırsızlık anında çalan mağaza alarmına bağlı olan mesaj sistemi sayesinde olayı haber alan polis ekipleri ise olay yerine varmadan hırsızlar gözden kayboldu. Mağazaya gelen polis ekipleri içeride yaptıkları incelemenin ardından hırsızların yakalanması için çalışma başlattılar. Mağazasındaki tüm telefonları çalınan iş yeri sahibi Zeki Akyol ise emniyet mensuplarına güvendiğini, hırsızların kısa sürede yakalanacağına inandığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER