151 çocuğu olan babanın yeni hedefi bakın neymiş!

••1 dk okuma
151 çocuğu olan babanın yeni hedefi bakın neymiş!

Hızlı Özet

“Zimbabve, Mbire bölgesinde yaşayan Misheck Nyandoro'u konuşuyor. 16 eşi ve 151 çocuğu bulunan Nyandoro 66 yaşındaki işsiz baba rekora gideceğini ifade ederek, " Hedefim 100 eş sahibi olmak" dedi. Nyandoro, bu yılın içinde 17’nci evliliğini planladığını duyurdu. Nyandoro, 1983 yılında çok eşli hayatı benimsediğini belirterek, eşlerinin hayatından son derece memnun olduğunu ifade etti. Maddi anlamda sıkıntıda olmadıklarını kaydeden Nyandoro, tarla sahibi olduklarını ve çocuklarının tarlada çalışar”






Zimbabve'de 16 eşi ve 151 çocuğu bulunan Misheck Nyandoro (66) hedefinin 100 eş olduğunu açıkladı.



Zimbabve, Mbire bölgesinde yaşayan Misheck Nyandoro'u konuşuyor. 16 eşi ve 151 çocuğu bulunan Nyandoro 66 yaşındaki işsiz baba rekora gideceğini ifade ederek, " Hedefim 100 eş sahibi olmak" dedi. Nyandoro, bu yılın içinde 17’nci evliliğini planladığını duyurdu. Nyandoro, 1983 yılında çok eşli hayatı benimsediğini belirterek, eşlerinin hayatından son derece memnun olduğunu ifade etti. Maddi anlamda sıkıntıda olmadıklarını kaydeden Nyandoro, tarla sahibi olduklarını ve çocuklarının tarlada çalışarak geçimini çiftçilikten kazandığını söyledi. Çocuklarından ikisinin polis, altısının ise asker olduğunu açıklayan Misheck Nyandoro, 13 kızını ise evlendirdiğini ifade etti.




Bu haber 883 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türk hava sahasından korkan Netanyahu'ya 3 ülke kapılarını açtı!
Dünya

Türk hava sahasından korkan Netanyahu'ya 3 ülke kapılarını açtı!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye taşıyan uçak, hakkında çıkarılan tutuklama kararına rağmen bir kez daha Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) taraf Avrupa ülkelerinin hava sahalarını kullandı.

Habervitrini9420 Görüntüleme
F-35 krizinde korkulan oldu! Kayıp parçaların kimin elinde olduğu ortaya çıktı
Dünya

F-35 krizinde korkulan oldu! Kayıp parçaların kimin elinde olduğu ortaya çıktı

Bloomberg'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre parçalar, Avustralya Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-35A'dan sökülerek inceleme, muhtemel onarım veya imha amacıyla mayıs ayı sonunda ABD'ye gönderildi.

Habervitrini11168 Görüntüleme
Gazze Kasabı'na BM'de protesto! Boş salona konuştu
Dünya

Gazze Kasabı'na BM'de protesto! Boş salona konuştu

Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu'nda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Soykırımcı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, konuşmasına başladığı sırada salonda hareketlilik yaşandı. Çok sayıda ülkenin temsilcisi, Netanyahu'nun konuşmasını protesto ederek aynı anda salonu terk etti.

Habervitrini11545 Görüntüleme
Mahmud Abbas dünyaya haykırdı: İsrail toprak hırsızlığına devam ediyor
Dünya

Mahmud Abbas dünyaya haykırdı: İsrail toprak hırsızlığına devam ediyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Bileşmiş Milletler 81. Genel Kurulu'na yaptığı hitapta, ABD'nin Filistin Yönetimi yetkililerine üst üste ikinci yıl vize vermeme kararını kınayarak, "Bu hukuka aykırı, cezalandırıcı önlemleri reddediyoruz ve bunların dayandırıldığı suçlamaları ve gerekçeleri de reddediyoruz" dedi.

Habervitrini9750 Görüntüleme