Gündem
  • 21.8.2013 23:23

18 ürüne toplatma kararı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, güvensizliği tespit edilerek toplatılma kararı alınan 18 ürünü internet sayfasında yayımladı. Haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilen ürünler arasında, oda ısıtıcıları, dörtlü priz, gece lambası, elektrikli ızgara gibi çeşitli ürünler bulunuyor.

HÜKÜMET SAHTECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplatma kararı verdiği ürünleri ve firmaları bakanlığın internet sayfasında yayımladı. Bakanlık ürünlerin güvensizliğini, karara gerekçe olarak gösterdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın toplatma kararı verdiği ürünler arasında özellikle elektrikli ev aletleri yoğunluk kazanıyor. Oda ısıtıcıları, dörtlü priz, gece lambası ve elektrikli ızgara bu ürünlerden bazıları.

İŞTE O LİSTE

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:36

İLGİLİ HABERLER