Asayiş
  • 24.2.2008 15:56

20 GÜNLÜK KARISINI BİLEZİKLERİ İÇİN CANİCE ÖLDÜRDÜ

AMASYA'nın Merzifon İlçesi'nde, 2 gün önce evinde kemerle boğazı sıkılmış ve bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 19 yaşındaki Pınar Keskin'in katili 20 gün önce evlendiği eşi 26 yaşındaki Ali Keskin çıktı.

Keskin, polise verdiği ifadesinde eşini öldürdüğünü itirafa ederek, “Düğün boçlarını ödemek için bileziklerini istedim. Vermek istemedi. Hakaret edince kendimi kaybettim” dedi. Keskin tutuklanarak cezaevine konuldu.

Remzi Özkanca Caddesi'ndeki evinde, geçen Cuma günü kemerle boğazı sıkılmış ve bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 20 günlük gelin Pınar Keskin'in katil zanlısı olarak içlerinde eşi Ali Keskin'in de bulunduğu 3 kişi gözaltına alınmıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çapraz sorguya alınan Ali Keskin, 20 günlük eşini bileziklerini vermediği için öldürdüğünü itiraf etti.

İşsiz olduğu belirlenen Keskin, ifadesinde düğün borçlarını ödemek için eşinden bileziklerini istediğini söyleyerek, “Düğün masrafları yüzünden borcum vardı. Eşimden borçlarımı ödemek için düğünde takılan bilezikleri istedim. Ancak kendisi vermek istemedi ve kavga ettik. Kavga sırasında bana küfür ve hakaret edince kendimi kaybettim ve onu öldürdüm. Daha sonra da bilezikleri aldım ve evi dağıtarak hırsızlık süsü verdim. Sonra dışarıya çıktım. Bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geri geldim. Kapıyı kırarak içeriye girdim. Ardından da polisi arayarak eşimin öldürüldüğünü haber verdim. Çok pişmanım” diye konuştu.

Emniyet'teki ifadesi tamamlanan Ali Keskin çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gözaltına alınan diğer 2 kişi serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:42

İLGİLİ HABERLER