
200 KİŞİ YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİNE ULAŞTI!..
KAHRAMANMARAŞ (İHA) - İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve beraberindekiler enkaz üzerinde havadan inceleme yaptıktan sonra Kızılöz Köyü'ne tekrar döndü. TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, yaklaşık 200 kişilik arama kurtarma ekibinin enkaza ulaştığını ve çalışma yaptığını bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı'na ait skorsky helikopterle enkaz üzerinde 2 tur atarak inceleme yapan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil ile Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır tekrar Kızılöz köyüne döndü. TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, 200 kişilik arama kurtarma ekibinin enkaza ulaştığını ve çalışma yaptığını söyledi.
Bu arada, Kızılöz köyünde karargah kuran askeri ekipler, sivil savunma ekipleri, Kızılay, AKUT ve köy korucuları enkazdaki cenazelerin köye nakledilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Helikopterin enkazının bulunduğu noktaya yakın bir yere kadar servis yolu açılması için iş makineleriyle İl Özel İdaresi'nden gönderilen 3 paletli dozer ile 2 greyder çalışma yapıyor.