Gündem
  • 27.2.2017 11:34

2017 TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

2017 TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

Her kadının dolabında önemli bir yere sahip olan, iddialı parçalardan biri de tuniklerdir. Tesettür giyimde de en çok kullanılan parçalar arasında tunikler bulunuyor.

Tesettürlü kadınlar tarafından sıkça kullanılan tunikler, tayt yada pantolonlarla kolaylıkla kombinlenirken, aynı zamanda şıklık ve konforu bir ara da sunan parçalar olması sebebiyle tesettürlü hanımların gardıroplarını süslemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra, külotlu çoraplar ile de kullanabileceğiniz uzun tesettür tunik modelleri ile muhteşem bir imaj çizmeniz mümkün. Spor olsun, klasik olsun hem günlük hayata, hem iş hayatına uygun birbirinden şık seçenekler sunuluyor. Hangi tarza sahip olursanız olun, online mağazamızda her zevke, her yaşa ve her vücut tipine uygun olarak sunduğumuz tesettür tuniklerin çok geniş model ve renk çeşitliliğine sahip olduğunu bilmenizi isteriz. İhtiyacınıza ve beğeninize uygun renk ve modellerde sunduğumuz tesettür tunik modellerimizi çok seveceksiniz. Kumaş yapılarına göre farklılık gösteren tesettür tunik modelleri, yazlık ve kışlık kullanıma uygun farklı alternatifler sunmaktadır. Derili, desenli, ışıltılı, pullu, püsküllü, çizgili, kapüşonlu, yelekli, asimetrik kesim, baskılı, güpür detaylı, ikili tunik, bisiklet yaka, degaje yaka, sivri yaka ve daha pek çok modelin yer aldığı tesettür tunik koleksiyonu arasından seçim yaparak, gösterişli kombinlere imza atabilirsiniz. Ofis ortamında kullanabileceğiniz tunik modelleri, kumaş bir pantolon ve altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılarla kombin edildiğinde farklı bir stil oluşturuyor. Spor modelleri, kot pantolon ve isteğe göre spor ayakkabıyla tamamlayabilir, sportif bir şıklık sergileyebilirsiniz. Etek giymeyi seviyorsanız, dar uzun eteklerle kombin edebileceğiniz tunik modellerini de sitemizde bulmanız mümkün. Sade sevenler için sade modelleri, süslü sevenler için, taşlı, ışıltılı, işlemeli modeller her zevkten bayanın beğenisine sunuluyor. Takım olarak tasarlanan desenli tunik modelleri ile elegan bir duruş sergileyebilirsiniz. Bazı markaların tasarladığı gömlek yakalı tesettür tunik modelleri, farklı işleme detaylarıyla, gösterişi seven tüm bayanların beğenisini toplayacak.

Tanınmış markaların geniş renk yelpazesine sahip tesettür tunik modellerine www.modamiz.com  adresimizden göz atmanızı tavsiye ediyoruz. İndirimli avantajlar ve her bütçeye uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz ürünlerimiz ile kaliteli olduğu kadar ekonomik bir alışveriş fırsatı yapmanın keyfini çıkarın.

 

Güncellenme Tarihi : 10.3.2017 16:24

İLGİLİ HABERLER