Gündem
  • 30.9.2022 22:59

202 kilometre hızla ölüme gitti

Feci kazada ölen sürücü dakikalar önce paylaştı: Kadranın 200'ü gösterdiği anlar...

Bursa Yalova otoyolunda lüks otomobiliyle seyir halinde olan 28 yaşındaki Erdi Kuas, aynı yönde seyreden bir kamyona arkadan çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazadan sadece dakikalar önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kuas, hız kadranının 202’yi gösterdiği o anları kaydetti.

Osmangazi ilçesi Bursa Yalova yolu üzerinde lüks otomobiliyle seyir halinde olan Erdi Kuas, aynı yönde seyir halinde olan Hüseyin K'nın kullandığı kamyona hızla çarptı.

Feci kaza sonrası otomobil adeta hurda yığınına dönerken, kamyon sürücüsü Hüseyin K. durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri Erdi Kuas'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KAZADAN DAKİKALAR ÖNCE YAPTIĞI SÜRATİ PAYLAŞTI

İstanbul'dan yola çıktığı ileri sürülen Erdi Kuas'ın gece 02:05 sıralarında Osmangazi Köprüsünden geçtiği sırada yaptığı sürati cep telefonuyla kayda aldığı ortaya çıktı.

Kullandığı otomobilin kadranı 202 kilometre hızı gösteren Kuas, köprü üzerinde önündeki araçları bir sağlayıp bir solladığı görülüyor. Erdi Kuas, kaydettiği ve sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu görüntülerden sadece 20 dakika sonra feci bir kazada hayatını kaybetti.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2022 21:03

İLGİLİ HABERLER