Asayiş
  • 8.8.2022 13:39

25 yıllık vahşet 'Annem nerede?' sorusuyla ortaya çıktı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan vahşet tüyleri diken diken etti! Önce kocasını sonra da kızını 3 yıl arayla öldürdü. Üst üste gömdü. Bu korkunç olay ise torununun 'Annem nerede?' diye anneannesine sormasıyla ortaya çıktı. Bir evin bahçesinde yapılan ve arkeologların da katıldığı kazıda, 25 yıldır kayıp olan A.T. ile kızı Z.T.'nin cesetlerine ulaşıldı. H.T.'nin (75), 1997'de namus meselesi yüzünden tartıştığı kocasını, 3 yıl sonra da kızını öldürüp evin bahçesine üst üste gömdüğü belirlendi. Olayın detayları kan dondurdu...

25 YILLIK KAN DONDURAN CİNAYET

25 yıl önce ilk olarak kocasını ardından 3 yıl sonra da kızını korkunç şekilde öldüren kadın suçunu itiraf etti. Detaylar ise tam anlamıyla dehşete düşürdü. Olay ise torununun anneannesine sorduğu 'Annem nerede?' sorusuyla ortaya çıktı. Arkeologlar da cinayetin aralanması için devreye girdi.

'ANNEM NEREDE?'

SON DAKİKA: 25 yıllık vahşet ’Annem nerede?’ sorusuyla ortaya çıktı! Kocası ve kızını öldürmüş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne 2015 yılında müracaat eden bir kız, annesi Z.T.'nin kaybolduğunu, anneannesi H.T.'ye "Annem nerede?" diye sorduğunda Almanya'ya gittiğini söylediğini, ancak yaptığı araştırmada bir ize ulaşamadığını söyledi. Polis ekipleri de araştırmalarında Z.T.'nin izine rastlamadı.

7 YILLIK KAYIP DOSYASINDAN CİNAYET ÇIKTI
İl Emniyet Müdürlüğü, faili meçhul cinayetleri aydınlatma ve kayıp kişileri bulmaya yönelik başlatılan çalışma kapsamında 4 ay önce, 7 yıl önce kayıp başvurusu yapılan Z.T.'nin dosyasını raftan indirdi.Kayıp kadını bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel ekip kuruldu ve tekrar kızın ifadesine başvurdu. Kayıp olan Z.T.'nin ismi açıklanmayan kızı, annesinin Almanya'ya gittiğine inanmadığını, öldürülmüş olabileceğini söyledi.

Özel ekibin araştırmalarında Z.T.'nin babası A.T.'nin de kayıp olduğu tespit edildi.

AİLE İÇİ CİNAYET

Baba ve kızın aile içi cinayet kurbanı olabileceğini değerlendiren özel ekip, kayıp kişilerin öldürüldüğünü belirledi.

KOCASINI TÜFEKLE VURMUŞ, KIZINI ZEHİRLEMİŞ
Özel ekip, A.T.'nin eşi H.T. ve oğlunun da aralarında olduğu 6 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerden H.T., sorgusunda suçunu itiraf etti.1997'de namus meselesi yüzünden A.T. ile tartıştığını, tartışmanın sonunda kocasını av tüfeğiyle öldürüp evin bahçesine gömdüğünü, 3 yıl sonra 2000 yılında da kızı Z.T.'yi yemeğine kattığı zehirle öldürdüğünü, onun cesedini de bir fıçıya koyup eşinin cesedinin üzerine gömdüğünü söyledi.

Daha sonra eve götürülen H.T., savcı ve polislere kocasıyla kızını gömdüğü yeri gösterdi.

TARİHİ ESER ARAR GİBİ ARADILAR

Tarihi eser arar gibi kazı yapan arkeologlar önce Z.T.'nin, onun altında da babası A.T.'nin kemiklerini buldu
İş makinesiyle başlatılan kazı çalışmalarına arkeologlar da katıldı.

Güncellenme Tarihi : 8.8.2022 13:43

İLGİLİ HABERLER