3 kişinin öldüğü otel yangınında şok eden detay

••1 dk okuma
3 kişinin öldüğü otel yangınında şok eden detay

Hızlı Özet

“Fatih Kumkapı'da bir otelde dün iftar saatinde yangın çıkmış ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otel'de patlamanın meydana geldiği noktada büyük bir hasar oluştuğu görüldü.”






Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarılması dikkat çekti.



Fatih Kumkapı'da bir otelde dün iftar saatinde yangın çıkmış ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otel'de patlamanın meydana geldiği noktada büyük bir hasar oluştuğu görüldü. Yangının hemen ardından otelden tahliye edilen turistler ise sabah saatlerin eşyalarını almak için otele geldi. Turistler eşyalarını alıp otelden ayrılırken, otelin yangında ağır hasar gördüğü ve bir kısmının kullanılamaz hala geldiği görüldü.

Öte yandan, otelin en dikkat çekici noktası ise yangın merdivenleri oldu. Yangın merdiveninin bölgedeki binaların arasına çıktığı, sokağa çıkmadığı görüldü. Ayrıca, yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve açılmaması için telle sarılması dikkat çekti.

Yangınla ilgili konuşan bir vatandaş, “Normalde yangın merdiveninin açık olması lazım ama gördüğünüz gibi kapalı. Eğer bu merdiven açık olsaydı oteldekiler buraya gelebilirdi. Handa nöbetçiler var, nöbetçiler han kapılarını açıp çıkmalarını sağlayabilirdi. Gördüğünüz gibi yangın merdivenleri kapalı” dedi.

Otelden çıkan turistler ise gazetecilere konuşmak istemedi.



Mehmet Altunışık




Bu haber 616 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu
Asayiş

‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu

İstanbul'da yargısal süreçlere menfaat karşılığında müdahale edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada adliyelerdeki hakim ve savcılarla kurdukları ilişkiler aracılığıyla dosyaları etkiledikleri öne sürülen ve aralarında 2 avukatın da bulunduğu 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habervitrini14592 Görüntüleme
Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi
Asayiş

Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi

İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, Türk vatandaşlığı için muvazaalı gayrimenkul satışları ile usulsüz işlemler yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Habervitrini11863 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı
Asayiş

Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı

Fon soruşturmasında tutuklama dalgası büyüyor. Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 11 şüphelinin işlemleri sürerken, soruşturmada tutuklananların sayısı 34’e yükseldi.

Habervitrini10608 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu
Asayiş

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu

İstanbul’daki fon soruşturmasında Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait 2 özel jet ile Pusula patronu Serdar Turhan’a ait 2026 model lüks yata el konuldu. El konulan araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 8 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.

Habervitrini12133 Görüntüleme