Asayiş
  • 26.5.2014 16:40

5 ay sonra yatağında ölü bulundu

Yapılan ilk kontrollerde kalp krizinden öldüğü belirtilen gencin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderdi.

Kuzuluk Beldesi’nde 4 Ocak’ta D 140 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında Fatih Şakır (25) yönetimindeki Otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki duvarı aşarak bir evin bahçesine düştü. Kazada Fatih Şakır ve Yusuf Cin olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Mustafa Yazıcı ise 5 aylık tedavinin ardından iyileşmesine rağmen iki arkadaşını kaybetmenin şokunu üzerinden atamadı. Kazanın etkisiyle  psikolojik sorunlar yaşayan genci, ailesi bulunduğu ortamdan uzaklaşması için Akçakoca’ya bir yakınlarının yanına gönderdi. Burada kalan genç bu Sabah yatağında ölü bulundu.

Akçakoca Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ön otopside Mustafa Yazıcı’nın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Yazıcı’nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:47

İLGİLİ HABERLER