Asayiş
  • 7.5.2013 18:01

5 aylık bebeklerini araca kilitleyip alışverişe gittiler

Daha sonra gelen ve adları öğrenilemeyen anne- baba, "Biz sadece yarım saat için bırakmıştık" deyip bebeklerini alıp uzaklaştı.

Değirmendere semtinde kurulan Salı Pazarı'na alışverişe gelen çift, hafif ticari araçlarının içinde uyuyan bebeklerini bırakıp kapıları da kitleyerek pazara çıktı. Ancak bir süre sonra uyanan bebek ağlamaya başladı. Hafif ticari aracın etrafında toplanan vatandaşlar tüm aramalarına rağmen aracın sahibine ulaşamayınca polise haber verdi. Bu arada bebeğin morarmış halde ağlamasına dayanamayan bazı kadınlar da kendilerini tutamayarak ağladı.

POLİS MEMURU ANAHTARLA AÇTI

Aracın yanına gelen polis memuru önce zorlayarak kapıyı açmak istedi. Daha sonra kendisinde bulunan aynı model bir aracın anahtarını deneyince kapıyı açtı ve sıcağın da etkisiyle ağlamaktan moraran bebeği çıkardı. Bebeği çevrede toplanan diğer kadınlar kucaklarına alarak susturdu.

Bir süre sonra ise pazar alışverişinden dönen anne baba ise olayı görünce şok yaşadı. "Biz sadece yarım saat için bırakmıştık. birkaç şey alıp hemen dündük. Bebeğimizin bu süre içinde uyanacağını düşünemedik" diyen çift, bebeklerini alıp araçlarına binerek uzaklaştı. Çifte orada bulananlar tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER