Asayiş
  • 1.10.2009 00:27

5 LİRA İÇİN ARKADAŞINI KESTİ

SAMSUN’da 32 yaşındaki Süleyman Kalay kendisine 5 lira borcu olan arkadaşı 34 yaşındaki Metin Saz’dan parasını isteyince kavga çıktı. Kavga sırasında Süleyman Kalay bıçakla arkadaşının yüzünü kesti.

İlkadım İlçesi Kadıfekale Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddialara göre Süleyman Kalay, arkadaşı Metin Saz’a 10 gün önce 5 lira borç verdi. Dün sokakta arkadaşıyla karşılaşan Süleyman Kalay, verdiği parayı geri istedi. Ancak iki arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Süleyman Kalay, bıçakla arkadaşının yüzünü keserek kaçtı. Yaralanan Saz, Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayakta tedavi gördükten sonra sonra taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Süleyman Kalay'ı bu sabah yakalayarak gözaltına aldı.

Süleyman Kalay ifadesinde, “Paramı istedim vermeyince kavga etmeye başladık. Korkutmak için bıçağı salladım yüzüne geldi. Yaralamak gibi bir kastım yoktu. Pişmanım” dedi.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:50

İLGİLİ HABERLER