Spor
  • 24.5.2024 10:46

5 maç ceza alan Mert Hakan Yandaş'tan Federasyona küfür gibi paylaşım

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından PFDK cezaları açıklandı. Mert Hakan Yandaş, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a ceza geldi. Galatasaray maçının ardından en çok konuşulan isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş'ın cezaların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.
cezasını takmayıp dalga geçtiğini anlatan bir paylaşımda bulunan provokatör topçu, halinden memnun gözüküyor

Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı gündem oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylardan dolayı sarı-lacivertli futbolcular Mert Hakan Yandaş'a 5 maç, İrfan Can Eğribayat'a 3 maç, Jayden Oosterwolde'ye ise 1 maçtan men cezası verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezasına çarptırıldı.

PFDK cezaları açıklandı Mert Hakan Yandaşın paylaşımı gündem oldu

MERT HAKAN YANDAŞ'TAN OLAY PAYLAŞIM

Galatasaray maçının ardından en çok konuşulan isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş'ın cezaların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Tecrübeli futbolcu X hesabından maçtan bir fotoğrafını paylaşarak 5 tane gülen smile mesajını paylaştı. Bu paylaşım kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

 

PFDK cezaları açıklandı Mert Hakan Yandaşın paylaşımı gündem oldu

Güncellenme Tarihi : 24.5.2024 10:50

İLGİLİ HABERLER