6 yaşındaki Şirin Elmas'ın katili tutuklandı

••1 dk okuma
6 yaşındaki Şirin Elmas'ın katili tutuklandı

Hızlı Özet

“İstanbul Şişli Feriköy Mahallesi'nde 31 Ekim'den beri haber alınamayan, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin Feriköy Mezarlığı'nda öldürülmüş olarak bulunmasına ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen şüpheli M.Ö'nün (49) işlemleri tamamlandı.”

İstanbul Şişli'de iki gündür kayıp olarak aranan Şirin Elmas Hanilçi'nin mezarlıkta cansız bedeni bulunmuştu. Talihsiz kız çocuğunu öldürdüğü iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

İstanbul Şişli Feriköy Mahallesi'nde 31 Ekim'den beri haber alınamayan, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin Feriköy Mezarlığı'nda öldürülmüş olarak bulunmasına ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen şüpheli M.Ö'nün (49) işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "çocuğu kasten öldürme" suçlarından tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ SAYESİNDE YAKALANDI
Kayıp başvurusunda bulunulan çocukla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Kayıtlarda, 6 yaşındaki Şirin'in Paşa Mahallesi Savar Sokak'tan Feriköy Mezarlığı'na kadar yaklaşık 800 metre boyunca ''çekçekçi'' olarak tabir edilen çöp toplayıcısı M.Ö. ile yürüdüğü, M.Ö'nün mezarlıktan yalnız olarak Şişli Meydan istikametine dönüş yaptığı, kız çocuğunun ise görüntülerden çıktığı tespit edildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Şişli'de kaldığı barakada gözaltına alınan M.Ö'nün ilk sorgusunda kız çocuğunu Feriköy Mezarlığı'nda öldürdüğünü ve yer gösterme yapabileceğini beyan etmesi üzerine, savcı eşliğinde yer gösterme işlemi yapıldı.

M.Ö'nün ifadesinde, çocuğun peşine takılarak yanında yürüdüğünü, mezarlıkta kendisinden 200 lira istediğini, vermeyince de küfrettiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Moralinin bozuk olduğunu ve bu duruma sinirlendiğini söyleyen M.Ö'nün, mezarlığa soktuğu çocuğu üzerindeki eşarpla boğarak öldürdüğünü ve üstünü otlarla kapattığını anlattığı kaydedildi.

Bu haber 869 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı
Asayiş

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı

Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde görev yapan Amerikalı kadın astsubaya tacizde bulundukları öne sürülen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Habervitrini11392 Görüntüleme
'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı
Asayiş

'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı

Kütahya'da görev süresi boyunca halkın sevgisini kazanan ve "Trafiğin ablası" olarak anılan kıdemli polis memuru Yasemin Bodur Karasu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi. Karasu'nun beylik silahını kullanarak hayatına son vermesi, görev yaptığı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nde ve kentte büyük üzüntü yarattı.

Habervitrini12112 Görüntüleme
Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı
Asayiş
#basaksehir#öğrenci#bıçaklı saldırı

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı

Yaralı öğrencilerimiz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup ilk bilgilere göre üç öğrencimizin durumunun ağır olduğu değerlendirilmektedir.

Habervitrini9139 Görüntüleme
Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi
Asayiş

Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi

Eyüpsultan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında Başkan Mithat Bülent Özmen’in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 11 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habervitrini9300 Görüntüleme