7 çocuk babası kuma istedi, kabul etmedi canından oldu

••3 dk okuma
7 çocuk babası kuma istedi, kabul etmedi canından oldu

Hızlı Özet

“Diyarbakır’da 4 Şubat'ta 7 çocuk babası kuzeni tarafından kurşuna dizilen Emine Karakaş canından oldu. Annesi o caninin yakalanması için çağrıda bulundu.”






Diyarbakır’da 4 Şubat'ta 7 çocuk babası kuzeni tarafından kurşuna dizilen Emine Karakaş canından oldu. Annesi o caninin yakalanması için çağrıda bulundu.



Olay, Bismil ilçesine bağlı Selamet Mahallesi'nde 7 çocuk babası ve evli olan Aslan Karakaş'ın 12 yıl önce vefat eden amcasının kızı Emine'ye aşık olarak kuma almak istedi. 4 Şubat'ta Bismil ilçesine bağlı kırsal Selamet Mahallesi'nde yaşanan olayda evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş amcasının kızı Emine'yi kuma almak istedi. 16 yaşındaki genç kız 2 yıldır kendisine musallat olan Aslan'ı kabul etmedi.



İkinci eş olmayı reddeden Emine Karakaş öldü - Gaziantep Haberleri |  Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler



2 yılda genç kız korkudan ne balkona çıkabildi ne de okula gidebildiğini aktaran anne Nurcan Karakaş, kızının korkulu rüyası olduğunu kaydetti. 2 yıl evden çıkamayan genç kız çareyi Batman'dan kendisini istemeye gelen başka biri ile bulmak istedi.



Aile kendisini istemeye gelen kişiye 2 yıl sözlü kaldıktan sonra evlenme sözünü alır almaz Batman iline alışveriş için çıkan Emine ve annesi yolda haberi alan cani kuzeni tarafından evinin balkonundan ateş ederek aracında saldırıya uğradı.



Emine Karakaş'ın annesi konuştu! Genç kız kuma olmak istemeyince  öldürülmüştü! - Son Dakika Haberler



Ağır yaralı halde Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedaviye alınan genç kız 4 Şubat'tan 21 Haziran'a kadar yaşam mücadelesi verdi. Emine, 21 Haziran günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Canı kuzeni ise güvenlik güçlerinin yakalanması için başlattığı operasyonda henüz yeri tespit edilmediği öğrenildi.



Daha 14 yaşında iken şiddet ve taciz gördü



Anne Nurcan Karakaş, kızının 2 yıldır katil zanlısı tarafından taciz ve şiddet gördüğünü belirterek kızının okuması ve balkona bile çıkmasına engel olduğunu kaydetti. Karakaş, “12 yıldır eşim vefat etti, 7 çocuğum var.



Kızım daha 14 yaşında iken amcası oğlundan şiddet, taciz ve tehdit görüyordu. Kızım okula gidiyordu, kızıma aşık olmuştu 7 çocuk babası onun yüzünden okulu bıraktı. Aslan Karakaş kızımın hayatını mahvetti, kızım istemiyordu, 7 çocuk babası olduğu için kendisine ‘ağabeyimsin seni ağabey gibi sevdim, sağ kaldığım sürece seninle evlenmem' diyordu kızım.



Aslan Karakaş'ın vurduğu 16 yaşındaki Emine Karakaş yaşamını yitirdi —  Gazete Karınca



Kızım ile alışverişe giderken kızımı silahla vurdu. Kızım 3 kurşun ile ağır yaralandı, 5 aydır yoğum bakımdaydı sonra vefat etti. Kızımın katilini bulun, kızım öldü başka gençler ölmesin anneler ağlamasın. Benim ciğerimi parçaladı gitti, başka annelerin ciğeri parçalanmasın.



Katili bulun Allah rızası için içim biraz rahatlasın. Kızım ölümü hak etmiyordu, okumak istiyordu, bırakmadılar hayalleri vardı, aldılar. Sonra kızım iyileşmek istiyordu, Aslan Karakaş'ın dayısı ve ablası onu sakladı, çıkarsınlar katili, kızım öldü. Sağ kaldığım sürece onun davasından vazgeçmeyeceğim” dedi.



Kurtulmak için başkasıyla evlenmeye karar verdi



Anne Karakaş, kızının evde hapis gibi yaşadığını ve Batman'dan biri tarafından istenilince 2 yıl sözlü kalma şartıyla kızının kurtulması için verdiğini kaydetti.



Bunu duyan cani tarafından kurşuna dizilerek ölüme gönderildiğini belirten anne Karakaş, “Kızım onun yüzünden bir gün Batman'dan onu istemeye geldiler oda hayatını yaşayamadığı, balkona bile çıkamadığı ve okul okuyamadı için evlenmek istedi. Sırf ondan kurtulmak içindi, alışverişe gidip sonrasında söz kesecektik, bize saldırı oldu. Hem söz hem nişan yapacaktık bize ateş açtı” diye konuştu.



Emine'nin teyzesinin eşi Mehmet Emin Bal ise 7 çocuk babası ve hanımı olan bir insan 15 yaşındaki bir kıza böyle bir talepte bulunması ve annenin kabul etmemesi kararı değiştirmediğini aktardı. Bal, “Bu adam kafasına koymuştu, kendisine verilmesini istiyordu, insanlık ve ahlakta olmayan bir şeyi talep etmesi ve karşılık bulamayınca olay yaşandı” şeklinde konuştu.






Bu haber 1750 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı
Asayiş

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı

MASAK’ın eski başkanları Mürsel Ali Kaplan, İbrahim Hakkı Polat ve Osman Dereli, “siyasal veya askeri casusluk” soruşturması kapsamında savcılıkta ifade verdi. Üç eski başkan, işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, MASAK’ın mali istihbarat sistemine yönelik yetkisiz işlemlerin araştırıldığı soruşturmada eski başkanların da ifadelerine başvurulacağını açıklamıştı.

Habervitrini14506 Görüntüleme
Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü
Asayiş

Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü

Osmaniye’nin Çardak köyündeki Farabi Anadolu Lisesi’nin bahçesinde öğretmen Mehmet Bilgili, aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen A.B.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Habervitrini11339 Görüntüleme
Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!
Asayiş

Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir mesire alanında çatı temizliği yaparken elektrik akımına kapılan Irak uyruklu Vahit Abdülhakim (33), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anında talihsiz gence ıslak zemin gerekçesiyle 20 dakika boyunca müdahale edilemediği öğrenildi.

Habervitrini12967 Görüntüleme
Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme!
Asayiş

Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme!

Samsun’un Atakum ilçesinde daha önce apartman görevlisi olarak çalıştığı binada oturan, gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği Muradiye Terzi'yi (31) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla çeşitli suçlardan ağırlaştırılmış müebbet ve 11 yıl hapse çarptırılan Murat Demir’in (43) cezası, kısmen bozuldu. İstinaf mahkemesi, Demir’in ‘Hakaret’ ve ‘Mala zarar verme’ suçlarından aldığı cezanın yeniden değerlendirmesine hükmetti.

Habervitrini11817 Görüntüleme