7 ERKEK KADINLARLA İLİŞKİ İÇİN SIRADAYKEN BASILDI
Antalya’da bir ihbarı değerlendiren polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 12 kişi gözaltına alınırken; şüphelilerin aralarında fuhuş için "gevrek simit" şifresini kullandığı ortaya çıktı
Polis ekipleri Bahçelievler Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir evde fuhuş yapıldığı ve küçük yaşta kızların çalıştırıldığı ihbarını aldı. Hemen harekete geçen polis, savcılık talimatıyla eve baskın düzenledi. Baskında fuhuş yaptırıldığı belirlenen 18 yaşındaki Ayşe A., 19 yaşındaki Elif E. ve 21 yaşındaki Nurçilem Ş. ile onları erkeklere pazarladıkları iddia edilen 27 yaşındaki Fatma B. ve 50 yaşındaki Sebahattin Ç. ile kadınlarla ilişkiye girmek için bekleyen 7 erkek gözaltına alındı.
12 kişi ifade için götürüldü
Toplam 12 kişi ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken müşterilerin, telefonla irtibat kurdukları Fatma B. ve Sebahattin Ç.’- ye, "Gevrek simit istiyoruz" dedikleri, şifreli bu konuşmanın ardından da fuhuş yapılan eve kabul edildikleri belirlendi.