Spor
  • 27.7.2021 09:50

Aaron Boupendza! Ali Koç devreye girdi transfer için aradılar...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler bu sezon gol yollarında sıkıntı çekmemek için garanti bir forvet arıyor. Geçen sezon Süper Lig'de gol kralı olan Aaron Boupendza'nın ismi yeniden gündeme geldi! Boupendza da İstanbul'da oynamaya sıcak bakıyor. Transferin önünde bir engel var. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Geçen sezon Samatta, Thiam ve Cisse'den oluşan hücum üçlüsüyle başarıya ulaşamayan Fenerbahçe, Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile ilgileniyor. Boupendza ile Fenerbahçe arasındaki flört geçen sezonun devre arasında başlamıştı. Sarı lacivertliler Boupendza için yeniden devreye girdi.

FENERBAHÇE'DEN BOUPENDZA ATAĞI! TEK ENGEL...

Fenerbahçe transferde şimdiye dek sadece Serdar Dursun ve Caulker'a imza attırdı. Sarı lacivertlilerde Vitor Pereira, net bir 9 numara transferi istiyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da daha önce yaptığı açıklamalarda forvet transferi yapacaklarını ifade etmişti.

KONUMUNU 'FENERBAHÇE' YAPMIŞTI!

Gabonlu golcü Aaron Boupendza, geçtiğimiz günlerde Instagram'dan bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın konumuna 'Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri' yazan Boupendza'nın bu hareketi, sarı lacivertlilere bir mesaj olarak değerlendirildi.Fenerbahçe transferde sessizliğini korurken, sarı-lacivertliler için her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Son olarak Hatayspor'un Gabonlu yıldızı Aaron Boupendza'nın sosyal medyada idman fotoğrafı paylaşırken konum olarak Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ni yazması dedikoduları alevlendirdi.

Sarı-lacivertlilerin istediği 24 yaşındaki golcünün de gelmeye gönüllü olduğu bilinirken, bu hamle transferde yeni gelişmelerin yaşandığı yorumlarını beraberinde getirdi.

HATAYSPOR BOUPENDZA İÇİN 12 MİLYON EURO İSTİYOR!

Ancak geçen sezonun gol kralının transferinin önünde ciddi bir engel var.Kanarya'nın henüz elden çıkaramadığı oyuncular nedeniyle transfer yapamadığı ve 7-8 milyon Euro'luk bir bütçe açılımı olmadan yeni bir imzanın da imkânsız olduğu ifade edildi.Hatayspor cephesine de "Bütçe açılırsa ilgilenebiliriz" notu iletildi. Hatayspor'un 12 milyon Euro fiyat biçtiği Boupendza ile Celtic ve Sassuolo da ilgileniyor.

Güncellenme Tarihi : 27.7.2021 09:54

İLGİLİ HABERLER