ABD BAŞKAN YARDIMCISI CHENEY ÜST ÜSTE 4 KEZ KAP KRİZİ GEÇİRMİŞ
WASHİNGTON - ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, nefes darlığı çektiği için kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu.Makam sözcüsü Jenny Mayfield, yaptığı açıklamada, Cheney'in evinde olduğunu bildirdi.
Cheney'in makamından yapılan açıklamada, 4 kalp krizi geçiren Başkan Yardımcısı'nın sabah erken saatlerde George Washington Üniversitesi hastanesine kaldırıldığı belirtilmişti.
Açıklamada, doktorların Cheney'in elektrokardiyosunu çektiği ve kardiyosunda bir değişiklik bulunmadığını belirledikleri kaydedilmişti.
Açıklamaya göre, Cheney'in ayağındaki sorun nedeniyle kullandığı ilaç vücudunda ödem ve solunum sorununa yol açtı. Doktorları, Cheney'e idrar söktürücü verdi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:17