Spor
  • 5.1.2015 12:36

Acemi Veli Kaşar futbolcunun tezgahına geldi

Erman Toroğlu, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Veli Kavlak'ın, Felipe Melo'nun kurnazlığının kurbanı olduğunu 'ilginç' ifadelerle anlattı.

Yorumcu Erman Toroğlu, bugün Sabah Gazetesi'nde yayımlanan yazısında Beşiktaş-Galatasaray derbisinin kader adamlarının Veli Kavlak ve Felipe Melo olduğunu belirtirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Toroğlu'nun "Takımı satsalar bu kadar olur" başlıklı yazısının bazı bölümleri şöyle:

Bakın maçın başladığı ve bittiği yer Galatasaray'ın attığı gol. Neden? Veli ile Melo eşleşmişler. Melo uyanık! Her türlü atraksiyonu yapıyor.

Veli'yi tuzağa düşürüyor. Hakem ikisini de çağırıyor, "Bakın devam ederseniz atarım" diyor! Bu ikazdan sonra Veli, Melo'yu bırakıyor. Zaten Melo'nun istediği 'bir göz' Veli'nin ona verdiği 'iki göz' kaçırır mı golü atıyor!

Melo'dan gol kazığını yiyen Veli'nin tansiyonu artmaya başlıyor. Bu sefer aynı Veli, Sneijder ile başlıyor 'dans' etmeye.

Sneijder de profesyonel, tecrübeli. Tabiri caizse 'kaşarlı' bir futbolcu. Bırakın Veli'yi Avrupa ve dünya kupalarında Velilerin babasıyla oynamış! 'Futbolun kurdu' bir oyuncu.

Bu sefer Veli bizim Sneijder'e çakıyor, hakem es geçiyor. Ya görüyor ya da görmemezlikten geliyor. En sonunda da Veli gidiyor saçma sapan Sneijder'in yüzünden "makas" almaya.

Kırmızıyı yiyor takımını bitiriyor! Veli Kavlak şunu bilemiyor veya birileri ona şunu anlatacak; "İşçisin sen, işçi kal!"

Boyundan büyük işlere kalkışır da Felipe Melo ile Sneijder ile oynamaya kalkarsan hem kendini hem takımını yakarsın.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:07

İLGİLİ HABERLER