Spor
  • 27.1.2024 14:36

Acun Abdullah Ömür'ü alıyor Allahyar'ı postalıyor

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Abdülkadir Ömür transferi için gaza bastığı belirtildi. Hull City'nin Abdülkadir Ömür'ü 6 milyon euro karşılığında transfer etmeye hazırlandığı ifade edildi.

Hull City ve Trabzonspor'un transfer için anlaşma sağladığı Abdülkadir Ömür'ün hafta başında İngiltere'ye gideceği kaydedildi.

24 yaşındaki on numara bu sezon Trabzonspor'da 17 maça çıktı. Abdülkadir Ömür bu süreçte 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Abdülkadir Ömür'ün güncel piyasa değeri 8 milyon euro. 24 yaşındaki on numaranın, bordo-mavililerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Abdülkadir Ömür, A Milli Futbol Takımı'nda 12 müsabakada şans buldu.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu sıralar Hull City'de oynayan Allahyar Sayyadmanesh, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor. Belçika ekibi Westerlo, Hull City forması giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için oyuncu ve kulübüyle anlaştı.

İranlı oyuncunun resmi sözleşme işlemleri için Belçika'ya gittiği ifade edildi. Westerlo'nun Allahyar transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI
Bu sezon Hull City formasını 8 kez giyen Allahyar, bu karşılaşmalarda gol katkısı yapamadı.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2024 14:37

İLGİLİ HABERLER