Yaşam
  • 19.9.2022 23:43

Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi

Sarıyer'de döneceği istikameti kaçırıp sola manevra yapan bir araç, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun Kolu'nun üzerinde bulunduğu motosiklete çarptı.
Acun Ilıcalı İstanbul'da motosikleti ile kaza yaptı. Ilıcalı kazayı kırıkla atlattı.

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi. Ilıcalı İstanbul'da motoru ile seyir halindeyken karşı yönden gelen bir otomobil ile çarpıştı.

Ters yonden gelen otomobille çarpıştı

Mosiklet tutkusu ve farklı sitilde sahip olduğu motorlarla bilinen TV8'in patronu Ilıcalı'nın çarptığı aracın ters yönde ilerlediği öğrenildi.

Ilıcalı kazanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Kolu kırıldı

Tedavi altına alınan ünlü iş adamının durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayı kolundaki kırıkla atlattı.

 

Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi #1

 

 

Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi #2

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'ya hastanede ziyaret

Sarıyer'de, Hull City Başkanı Acun Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete, ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, yanında bulunan kızı da hafif şekilde yaralandı. Kaza haberini alan Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda sanatçı hastaneye gelenler arasında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'ya hastanede ziyaret

Kaza, Kemerburgaz Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Acun Ilıcalı, 34 EJT 662 plakalı motosikletle Ayazağa yönüne ilerlediği sırada, ters yönden gelen Recep K.'nın kullandığı 34 BJ 7850 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, arkasında oturan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ilıcalı ile kızının müşahede altına alındığı öğrenildi. 

Öte yandan, kaza haberini alan Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda sanatçı hastaneye gelenler arasında yer aldı.

ACUN VE KIZI HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Kazada motosikletten düşen Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptığı testte ise sürücü Recep K.'nın alkolsüz olduğu belirlendi. Sürücü Recep K. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Kazayla ilgili ekiplerin çalışmaları sürüyor.

 


 

Güncellenme Tarihi : 20.9.2022 00:09

İLGİLİ HABERLER