Spor
  • 28.8.2022 00:46

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella Boletilli'yi dövmeye kalkıştı

Vincenzo Montella'dan Mario Balotelli'ye olay tepki! Saha ortasında üzerine yürüdü...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-0 kazandıkları Ümraniyespor maçının sona ermesinin ardından sahaya girdi ve Mario Balotelli'nin üzerine yürüdü. Bir hayli kızgın olduğu gözlenen İtalyan teknik adamı diğer oyuncular güçlükle sakinleştirdi.Süper Lig 'in 3. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 6. dakikada Kevin Rodrigues'in attığı golle 1-0 mağlup eden Adana Demirspor, 9 puanla 2. sıraya yerleşti. 90 dakikanın sona ermesinin ardından ise sahalarda ender gözüken bir olay yaşandı.

Sahaya sinirli bir şekilde giren Mavi Şimşekler'in teknik patraonu Vincenzo Montella, Mario Balotelli'nin üzerine yürüdü. Bir hayli kızgın olduğu gözlenen İtalyan teknik adamı diğer oyuncular sakinleştirmekte güçlük çekti.

Mario Balotelli'yi daha sonra Asbaşkan Metin Korkmaz soyunma odasına götürken 90 dakikanın ardından Montella, konu ile ilgili yayıncı kuruluşa konuştu, ''Balotelli konusunda bir şey söylememe gerek yok. O, beklentilerimin altında kaldı ve maçın sonunda da böyle gerginlikler olur.'' ifadelerini kullandı. (Görüntüler: beIN Sports)

İkinci yarının başında Artem Dzyuba'nın yerine oyuna dahil olan Mario Balotelli'nin son saniyelerde denediği ve başarısız olduğu çalım sonrası Ümraniyespor'un yakaladığı tehlikeli atak nedeniyle Montella'nın tecrübeli forvete tepki gösterdiği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.8.2022 00:51

İLGİLİ HABERLER