Spor
  • 30.6.2009 03:18

ADNAN POLAT BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR MU?..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın yakın çevresine, “Bütün zamanımı takım için harcıyorum. Babam işlerin başında yalnız kaldığı için bana kızıyor. Buna rağmen kimseye yaranamadım. Genel kurulda aday olmam” dediği öğrenildi...

Ekonomik açıdan oldukça sıkıntı yaşandığı bir dönemde Galatasaray başkanlığına seçilen Adnan Polat, karşılaştığı sorunlar yüzünden son derece zor günler geçiriyor. Transfer döneminde yaşanan kaynak sorununu aşmak için elinden geleni yapan Başkan Polat’ın, buna rağmen muhalefetten gördüğü tavır yüzünden rahatsızlık duyduğu biliniyor. Aleyhinde imza toplayan yönetimin çalışmalarına çok kızan Başkan Polat’ın, “Ne yapsam bunlara yaranamıyorum. Çok yoruldum. Bir dahaki dönemde devam etmek istemiyorum” dediği iddia ediliyor.

MUHALEFET ÖNYARGILI

Polat Holding’in işlerinin tamamen babasının üstüne kalmasından da rahatsız olan Adnan Polat’ın yakın çevresine, “İşler babamın üstüne kaldı. Çok yoruluyor ve kendi işlerimize zaman ayırmadığım için bana kızıyor” şeklinde sözler sarfettiği biliniyor. Başkan Polat, son dönemde kulübe çok önemli ekonomik kaynaklar sağlamasına rağmen bunun değerinin bilinmediğinden ve muhalefetin kendisine önyargılı davrandığından yakınıyor.

kaynak: bugün

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER