Spor
  • 1.2.2026 22:21

Ağrılarına rağmen oynayan Noa Lang ilk maçında göz doldurdu

Galatasaray'ın yeni transferi Noa Lang, ilk maçına imzayı attıktan iki gün sonra Kayserispor karşısında çıktı. 26 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu futboluyla göz doldururken, oynamak için fedakarlık yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın devre arasında Napoli'den transfer ettiği Hollandalı kanat oyuncusu Noa Lang, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Galatasaray-Kayserispor maçına ilk 11'de başladı. 26 yaşındaki futbolcu imzayı attıktan 2 gün sonra ilk maçına çıkarken performansıyla da göz doldurdu.

FEDAKARLIK YAPTI

Noa Lang'ın bu maçta forma giymek için fedakarlık yaptığı ve teknik direktör Okan Buruk'a oynamak için ısrar ettiği ortaya çıktı. Buruk, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Noa Lang gelmeden önce sakatlık geçirdi, uzun süre idmana çıkmadı. Bizimle bir idmana çıktı. Ağrıları var ama o da oynamak istedi, biz de oynatmak istedik. Kemik ödemi ağrı yapıyor ama tolere edebileceğini gösterdik." ifadelerini kullandı.

Noa Lang ilk maçında göz doldurdu... Ağrılarına rağmen oynamak istedi

ASİST KADAR DEĞERLİ

Galatasaray'ın 3. golünde Noa Lang'ın gönderdiği uzun top asiste dönüştü. 61. dakikada Lemina'nın kendi yarı sahasında kazandığı topla buluşan Lang sol kanada uzun ve isabetli bir pas gönderdi. Topla buluşan Osimhen rakibini karşısına alıp yerden ceza sahasına gönderdi, Gabriel Sara takımının 3. golünü attı.

YERİNİ ASPRİLLA'YA BIRAKTI

Noa Lang'ın bu performansı sosyal medyada Galatasaray taraftarlarından övgü aldı. Maçta 4 şut çeken Lang, 9 kez de ikili mücadele kazanarak göz doldurdu. Yıldız isim 73. dakikada yerini bir diğer yeni transfer Yaser Asprilla'ya bıraktı. Lang kenara gelirken tribünlerden büyük alkış aldı.

Güncellenme Tarihi : 1.2.2026 22:27

İLGİLİ HABERLER