Medya
  • 25.11.2006 00:07

AHMET HAKAN ÜNLÜ MODACIYLA YAKALANDI!..

Medya tarihine "Haşmetli Basın Kavgası" olarak geçen Salamonje Cafe Baskını'nın kahramanlarından Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun ünlü modacı Zeynep Tunuslu ile el ele yakalandı. Hakan-Tunuslu aşkının bir ay önce başladığı sanılıyor.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun,ünlü modacı Zeynep Tunuslu ile geçtiğimiz pazar akşamı Polat Towers'daki TOWERSIDE MOVIE THEATERS'da oynayan Babil filminden çıkarken görüldül Ünlü modacı Zeynep Tunuslu müzisyen eşi Uzay Heparı'yı genç yaşta bir motosiklet kazasında kaybetmişti.

BABAOĞLU'NUN ELEŞTİRDİĞİ FİLMİ İZLEDİLER

Coşkun ve Tunuslu'nun izledikleri film hakkında daha iki gün önce Haşmetli Basın Kavgası'nın bir numaralı ismi Vatan yazarı Haşmet Babaoğlu eleştiride bulunmuş ve "Yönetmen Alejandro Gonzales Inarritu'nun “Amores Perros” ve “21 Gram” filmlerini izlemiş bir sinemaseverseniz, yeni bir filmine giderken kalbiniz başka bir heyecanla çarpar.Babil”i görmek için sinema salonuna girerken halim öyleydi" demişti. MEDYARADAR

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER