Almanya'nın Hamburg takımından Beşiktaş'a gelen Tolgay Arslan, bugün kulübün 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ile buluştu. Kulübün tesislerinde Arslan ile bir araya gelen Ahmet Nur Çebi, burada yaptığı açıklamada, "Tolgay ile uzun uzun sohbet ettik. Burası artık onun evi sayılır. Önce evine gidecek sonra ikinci evi olan buraya gelecek. Sonra da stadyumlarda inşallah taraftarımızı mutlu edecek oyununu sergileyecek. Transferi için uğraştık, emek verdik. Bundan sonraki görev artık Tolgay'ın. Tolgay Arslan'ı scout ekibimiz ve Slaven Bilic istedi. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da istedi. Bu transferde herkesin çok emeği geçti. Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'na ve bu transferde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tolgay'a ise önce sağlık, sıhhat sonra da başarı diliyorum. Beşiktaş taraftarı kendisini çok sevecektir" dedi.
Tolgay Arslan ise, transferden çok memnun olduğunu dile getirerek, şampiyonluk için geldiğini ifade etti. Arslan ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni gezerek, tesis hakkında bilgiler aldı.
Ahmet Nur Çebi Tolgay Arslan ile buluştu

Hızlı Özet
“Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Tolgay Arslan ile bir araya geldi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fenerbahçe Gaziantep FK'ya takıldı, zirveyle fark 6'ya çıktı
Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında İsmail Kartal'ın liderliğinde Fenerbahçe, deplasmanda Orhan Ak'ın çalıştırdığı Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı.

Terim'den yıllar sonra Hagi ve Roberto Baggio itirafı: "İlk kez açıklıyorum"
Ünlü teknik direktör Fatih Terim, kendi YouTube kanalında kariyerine ilişkin soruları cevapladı. Terim, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı döneme ilişkin Baggio transferi iddiasını da değerlendirdi. Terim, Baggio'nun Galatasaray'a transferinin kendi planları arasında olduğunu belirterek, "Çok istiyordum" dedi.

Kerem Aktürkoğlu kötü oynarsa kulübeye mahkum olur
Fenerbahçe’de sezon başından bu yana sergilediği performansla beklentilerin altında kalan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Kerem Aktürkoğlu için kritik viraja girildi.

Icardi'nin geri dönüşüne engel: Takımda görmek istemiyor
Galatasaray'da 4 sezon forma giydikten sonra yollarını ayıran Mauro Icardi, henüz yeni bir takım bulamazken Lazio ile görüşmelerin yeniden başladığı ileri sürüldü. 33 yaşındaki santrforun İtalya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ancak Lazio Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun Arjantinliyi istemediği ve yönetimle yapılacak görüşmenin ardından son kararın verileceği belirtildi.