Spor
  • 30.1.2016 15:33

Ahmet Nur Çebi'den F.Bahçe ve G.Saray'a sitem

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarını Beşiktaş'a açmamasını ömür boyu unutmayacağını ifade eden Çebi Mayıs ayında yapılacak seçimlerde de görevi bırakma sinyalleri verdi.

"ÖMÜR BOYU UNUTMAYACAĞIM"

"Bir defa evsiz barksız olmak çok zor bir şey. Yani bu stada ilk kepçeyi vurduğumuzda hatırlıyorum hatta kepçenin içinde ben de vardım. O gün hakikaten Fikret Orman'ı sayın başkanı cesareti açısından tebrik etmek lazım. Kolay değildi onu yapmak. O bir öncülük yaptı o işe. Bu konuda öncülüğünden dolayı öncelikle ona çok teşekkür etmek lazım. Daha sonra, ama iki yıl boyunca rakiplerimiz işte Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük camiaların statlarında oynama isteğimiz, misafir olma isteğimizin onlar tarafından reddedilmesi benim spor yöneticiliğimde hayatım boyunca unutmayacağım bir hadise olarak kalacaktır. Yani stadımızın olmamasının bizim için dezavantaj olduğunu, rakiplerimizi bilerek ve bunun arkasına sığınarak bu yol ile kendi şampiyonluklarını yapabilmek gibi arzu içerisinde olmalarını halen anlayabilmiş değilim. Yani bu ne hırstır, bu nasıl bir dünyadır ki bizi misafir etmediler. Hakikaten içimin acıdığı en önemli olaylardan bir tanesi budur. Yazık etmişlerdir, doğru etmemişlerdir, bir laf vardır, bu gün bana yarın sana... Ben bunu unutmayacağım. Hatta bazılarının verir gibi yapıp da vermeyip, bizleri oyalayıp, bizleri planlama açısından beri bile günlerce meşgul etmiş olmalarını da buradan tenkit ediyorum. Aslında vermeye niyeti yok ama ne demek vereceğiz, yönetime soruyoruz, işte o verirse biz vereceğiz falan gibi söylemler akla zarar şeyler. Bunlar yöneticilerin yapmaması gereken şeyler. Dolayısıyla hem onların vermemelerinin acısını yaşadık hem de onun zorluklarını yaşadık. Düşünün ki bir yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz hep gündemimizde bu hafta nerede oynayacağız? Düşünebiliyor musunuz , Beşiktaş'ın bir sürü sorunu var ama öncelik hep bu oldu. Belki o toplantıdaki beş altı saatin bir saatini iki saatini bu konularımız aldı."

"DİNLENMEK LAZIM, ARA VERMEYİ BİLMEK LAZIM"

Kulüp yöneticiliği ile alakalı düşüncelerini açıklarken "dinlenmek lazım, ara vermeyi bilmek lazım" cümlelerini kuran Ahmet Nur Çebi, Mayıs'ta yapılacak kongrede yönetimde olmayacağını daha şimdiden akıllara düşürdü. "Camiada herkesin en az benim ikinci başkan olduğum kadar, ikinci başkanlık yapma ve isteme hakkı vardır. Onların da önlerini, yollarını açmak lazım. Dinlenmek lazım, ara vermeyi bilmek lazım. Benim yöneticilik açısından bakışım bu.'diyen Çebi'nin bu sözleri 'Mayıs'ta bırakacak galiba" şeklinde değerlendirildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER