Asayiş
  • 18.3.2005 00:00

AK PARTİ'Yİ BOMBALAYAN TİKKO MİLİTANLARI YAKALANDI

KEMAL ALTINKAYA
KOCAELİ (İHA) - AK Parti'nin Kocaeli'nin Gebze İlçesi Darıca Belde Teşkilatı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Osmangazi Mahalle Lokali'ne, molotof kokteyli attıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden, 2'si tutuklandı.


AK Parti'nin Osmangazi Mahalle Lokali'ne, yaklaşık 20 gün önce yapılan molotof kokteylli saldırının failleri olarak aranan B.Ç., B.K., H.T. ve Z.P. isimli kişiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Grup Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularını müteakip bugün savcılığa sevk edilen zanlılardan B.Ç. ve B.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki zanlı ise serbest bırakıldı.


Bilindiği üzere AK Parti'nin Osmangazi Mahalle Lokali'ne yaklaşık 20 gün önce bir adet molotof kokteyli atılmış ve olay yerine de üzerinde yasadışı terör örgütü TKPML/TİKKO yazan bir pankart bırakılmıştı. Saldırıda ise herhangi bir yaralanma olmamış ve lokalde de zarar meydana gelmemişti.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:18

İLGİLİ HABERLER