Medya
  • 11.8.2009 00:26

AKİF BEKİ HANGİ TELEVİZYONUN BAŞINA GEÇTİ

Başbakanlık sözcülüğünden ayrıldıktan sonra Radikal Gazetesinde yazarlık yapmaya başlayan Akif Beki 24'ün Genel Yayın Müdürlüğüne getirildi.

24 Televizyonu Genel Yayın Müdürlüğüne Radikal yazarı Akif Beki getirildi.

Fettah Tamince'nin Star Grubuna ortak olduktan sonra grup yönetiminde değişikliklere gidileceğini açıklamasından sonra ilk atama 24 Televizyonu Genel Yayın Müdürlüğünde gerçekleşti.

Fettah Tamince'nin el sıkışarak anlaştığı Akif Beki, 24 Televizyonu Genel Yayın müdürlüğüne getirildi. Beki Görevine bugün itibarıyle başladı.

AKİF BEKİ KİMDİR?

1971 doğumlu Akif Beki, İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı mezunu. 1990’da gazeteciliğe muhabir olarak başlayan Beki, Zaman gazetesinde, Flash TV’de, Yeni Şafak, Yeni Yüzyıl ve Turkish Daily News gazeteleri ile çalıştı. 3 yıl Washington’da görev yaptı. 2000’de Kanal 7 Ankara Temsilcisi olarak geri çağrıldı. Daha sonra 4 yıl süreyle Başbakanlık sözcüsü olarak görev yapan Beki, bu görevinden ayrılarak Radikal Gazetesi’nde köşe yazıları ile basın hayatına döndü. Akif Beki’nin, İndus Vadisi’nin İncirleri, Erdoğan’ın Harfleri ve Kara Liste isimli yayımlanmış üç kitabı bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER