Yaşam
  • 27.10.2008 10:51

AKP'Lİ VEKİLİ YIKAN MESAJ... KRİZ İFLASA SÜRÜKLEYİNCE BOĞAZINI FALÇATAYLA KESTİ!

Küresel krizin derinden sarstığı tekstil dünyası dün acı bir haberle sarsıldı. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Atak Tekstil Örgü Kimya ve Boya Sanayi’nin sahibi Mehmet Ağcabay (44) evinde ölü olarak bulundu. İşadamının falçatayla boğazını keserek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

AİLEME İYİ BAKIN

Dram yüklü intihar dün Ağcabay’ın Bağbaşı Beldesi’ndeki evinde yaşandı. Uzun süredir psikolojik tedavi gören iki çocuk babası Ağcabay, evde yalnız olduğu sırada falçata ile boğazını kesti. Eve gelen Ayşe Ağcabay eşinin kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. İşadamının geride “Hayatta başarılı olamadım. Herkesten özür diliyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ailem ve çocuklarıma iyi bakın” diye not bıraktığı belirtildi.

VEDA MESAJI

Ağcabay’ın 5 yıl önce ekonomik sıkıntılar nedeniyle batma noktasına geldiği, Gümüşler semtindeki fabrikasını arkadaşlarının yardımıyla toparladığı bildirildi. İşadamını intihara sürekleyen süreç ise geçtiğimiz yıl dolara endeksli olarak makine satın almasıyla başladı. Dolardaki ani yükseliş ve borçlarının katlanması işadamını iyiden iyiye bunalıma soktu. Ağcabay’ın yaşamına son vermeden önce AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AYSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Gökçe ve 20 kişiye, “Artık ben yokum” diyerek mesaj attığı öğrenildi.

Ağcabay’ın intiharı Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu ve iş dünyasını şoke etti. Oda Başkanı Necdet Özer, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Mehmet Ağcabay ile geçtiğimiz çarşamba günü yapılan yönetim kurulu toplantısında görüşmüştük. İntihar ettiğini duyunca şoke olduk. İşleri 5 yıl önce bozulmuştu ama dostlarının yardımıyla yeniden toparlamıştı. Uzun süredir psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Çok üzgünüz” dedi. Öte yandan işadamının piyasaya da yüklü miktarda borçlu olduğu öğrenildi. (KANAL D)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER