Gündem
  • 30.11.2022 17:50

Akşener Abdullah Gül'ü parlatmaya başladı, Kemal taca, Ekrem ve Mansur çürüğa çıktı

Konuşma metninin dışına çıktı! 6'lı masada rota Gül’e mi döndü?

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Eylül'de CHP kampında partililere'benimle misiniz?'diye sorarak, adaylık mesajı vermişti. Benzer açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener'in konuşma metninin dışına çıkararak, Abdullah Gül'den övgüyle bahsetmesi de dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda İzmir'de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda partililere seslendi, "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi.

İYİ PARTİ KANADINDAN TEPKİ GELMİŞTİ..

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı Cumhurbaşkanı adaylığının ilanı gibi görüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Fatih Demirkol, "Son noktayı Akşener koyar" diye bir paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu'nun çıkışına tepki göstermişti.

BUGÜN DE AKŞENER AYNI SORUYU SORDU: 'BENİMLE MİSİNİZ?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında teşkilatına seslendi. Kaybedecek dava arkadaşlarının olmadığını söyleyen Akşener'in, "Benimle iktidara yürümeye hazır mısınız?" ifadesini kullanması dikkat çekti. Akşener, ''Şimdi, bir kez daha sizlere sormak istiyorum. Benimle, bu kutlu mücadeleye var mısınız? Nice engelleri aştığımız gibi bugün de, önümüze dikecekleri her türlü duvarı yıkıp geçmeye var mısınız, benimle iktidara yürümeye hazır mısınız'' ifadelerine yer verdi.

GÜL'DEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Öte yandan, 6'lı masada adaylık tartışmalarının yaşandığı bir dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den peş peşe mesajlar da geldi. Akşener grup toplantısında, konuşma metninin dışına çıkarak 2018'de ortak cumhurbaşkanı adaylığına itiraz ettiği Abdullah Gül'den övgüyle bahsetmesi de dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER GECİKMEDİ..

Mansur'u yüz üstü bıraktın, yüzünde Rabbi Yessir gördüğün Ekrem'i unuttun, altılı masayı devirdin sıra Abdullah Gül'ü cilalamaya mı geldi.

Meral Akşener, Abdullah Gül'e sinyali yaktı. "Erdoğan'ın da Abdullah Gül gibi yurt dışına gönderilip birinci sınıf eğitim alması sağlansaydı bu durumda olmazdık." diyor utanmadan. İngiliz Milliyetçisi Meral Akşener...

Ezik ve mandacı bir bakış açısı! Türkiye'yi kötüleyip, İngiltere'yi övüyor. Milliyetçi olduğunu söylüyordu, meğer İngiliz milliyetçisiymiş.

 Savcı Sayan 

Son virajda 2 Aday ön planda. Sayın Abdullah Gül Sayın Ekrem İmamoğlu. İkisinden biri olmazsa, Herkes kendi adayı ile yarışacak… 6’lı masanın başka alternatifi kalmadı… Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ise Baba Vanga’dan izin çıkmadı.. Sayın Gül’ün tek engeli ise Sayın Akşener

Alpay Özalan

Ezik ve mandacı bir bakış açısı! Türkiye'yi kötüleyip, İngiltere'yi övüyor. Milliyetçi olduğunu söylüyordu, meğer İngiliz milliyetçisiymiş.

Sadece Kökten Batıcı ezik değil, aynı zamanda Abdullah Gül'ü parlatmak için sufle almış. 2018 deki adaylık süreci gibi .

Meral Akşener aplamız, Abdullah Gül'ü cilalamaya başlamış hayırdır bu ne ayak demeyin! Ben her zaman söylüyorum! İttifakın kendi iradesi yok! O masayı kuran ayakta tutan ağa babaları ne derse o olacak! Allah bu milleti bunların eline düşürmesin!

Meral Akşener ve Abdullah Gül arasındaki işbirliğini Aksener grup konuşmasında faş etmiş adeta.

İtalyan liyakat nişanı alanlar; 1-Abdullah Gül 2-Danilo Türk 3-Süleyman Demirel 4-Farah Pehlevi(pallavicini) 5-Fatih Birol 6-Fatma Şahin 7-İlham Aliyev 8-Mihriban Aliyeva 9-Mustafa Koç 10-Nihat Zeybekçi 11-Ferzan Özpetek 12-Armen Sarkisyan 13-Volkan Bozkır 14-Yılmaz Büyükerşen

Nihat Nasır

Akşener aldığı emir gereği adaylık için düğmeye bastı. Başından beri özenle vurgu yaptığım 'Abdullah Gül'ü aday yapacaklar' tezim, Akşener'in Gül'ü prezante etme operasyonuyla kanıtlanır niteliğe büründü. Bu işler böyledir. Emir demiri keser! Kılıçdaroğlu seviniyor mudur acaba?

Önce Mansur Yavaş dedi baktı kandilden onay çıkmayınca, Ekrem İmamoğlu'na döndü onuda bıraktı,sırada Abdullah Gül sevdalısı oldu . Herkesten vazgeçiyor sırayla bir tek Selo ile kahvaltı hayalinden vazgeçemedi

FETÖ, Abdullah Gül'ün önümüzdeki seçimde aday olmasını istiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına kim aday olursa olsun, kaybetmeye mahkumdur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki seçimde kazanacaktır. Cumhur ittifakı ile durmak yok yola devam.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2022 17:08

İLGİLİ HABERLER