Gündem
  • 28.3.2023 23:54

Akşener Ülkücü Ağıralioğlu'nun istifa öncesi helalleşmesine izin vermedi.. sakın gelmesin

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti: HDP/PKK ve CHP işbirliğine karşı çıkmıştı.. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti. Ağıralioğlu, terör örgütünün siyasi kanadı HDP'nin Kılıçdaroğlu'na desteğinin ardından zehir zemberek sözlerle kirli işbirliğine karşı çıkmıştı.

İstifasından önce Genel Başkan Akşener ile görüşmek ve helalleşmek isteyen Ağıralioğlu beklemediği bir tepki gördü. Akşener kurmaylarına kendisini görmek istemediğini ve asla görüşmeyeceğini söyledi.
Neye uğradığını şaşıran Ağıralioğlu yoldan dönüp istifasını Genel Merkeze iletti.

TERÖRÜN GÖLGESİNİN DÜŞTÜĞÜ YERDE OLMAYIZ

Ağıralioğlu şu sözleri kullanmıştı:

HDP açıklama yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu lehine aday çıkarmayacaklarını açıkladılar. Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Ben defalarca ifade ettim. HDP'ye oy veren 6 milyon seçmen, herhangi bir partimiz, HDP'ye oy veren vatandaşlarımızın oyunu alabilirse ben bunun övüncüyle yaşarım.

"AKŞENER İLE GÖRÜŞME OLMAYACAK"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa kararı ile ilgili açıklama yaptı. Kürşad Zorlu, "İstifa müessessi tek taraflı bir karardır. Genel başkanımızla görüşmesi olmayacaktır" dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2023 22:40

İLGİLİ HABERLER