Gündem
  • 9.6.2023 12:50

Akşener ve muhalifler arasındaki kavga büyüyor

 

İYİ Parti'de tartışma büyüyor: Terbiyesizlik ve hadsizlik suçlaması
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, parti içinde Meral Akşener'e dönük bazı eleştirilere sert tepki gösterdi. Poyraz, söz konusu eleştirileri "Terbiyesizlik ve hadsizlik" olarak niteledi.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, parti içindeki tartışmalarla ilgili paylaşım yaptı.

Akşener'e dönük bazı eleştirilere tepki gösteren Poyraz, "Terbiyesizlik ve hadsizlik" olarak yorumladı.

Poyraz, "Parti yetkili organları yerine sosyal medyayı başvuru merkezi yapmanın da bir samimiyet ve usul sorunu olduğu açıktır" ifadelerini kullandı.

 

"AKŞENER'E KARŞI TERBİYESİZLİK VE HADSİZLİK..."

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, seçim sonrasında hem parti içinde yaşanan eleştiriler hem de bu eleştirilerin sosyal medyaya taşınması sonrasında manifesto gibi bir açıklama yayınladı. Poyraz, Akşener'e karşı terbiyesizlik ve hadsizlik yapıldığını belirttiği açıklamasında "Parti içi demokrasiyi, terbiyesizlikle ve hepimiz için umut olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e karşı hadsizlikle karıştıranların hem kendi hayatlarına hem de büyük mücadeleler vererek kurduğumuz İYİ Parti'mize de bir faydaları olamaz. Parti yetkili organları yerine sosyal medyayı başvuru merkezi yapmanın da bir samimiyet ve usul sorunu olduğu açıktır" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ!

Seçim hezimeti sonrası İYİ Parti'de istifa depremi yaşanmıştı. İyi Parti 27. dönem İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından partisinden istifa etti. "Türk toplumu ile Akşener arasında güven problemi oluştu." diyen Çıray, istifasını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2023 13:46

İLGİLİ HABERLER